![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
faruri g3 originale cu motorash... schimb cu interior ornamente cupola pe negreu, sau volan negru sau sanii culisoare de la trapa....
|
are cineva idee cum fac sa lipesc tapiteria de plafon la golf 4?a inceput sa se dezlipesasca si arata oribil.
|
Quote:
|
ce fel de silicon?de geamuri?!de sticla?
|
salutare,
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un motoras pentru trapa. am un golf 3, bineinteles contra cost. merci. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
stie kreva vreo fata completa(faruri + masca radiator + prinderi de caroserie) de Volkswagen Transporter T3.
Daca stei cineva ceva ma intereseaza ffff tare......si astept un P.M. cu raspunsul!!!!!!! Asta e masina ...asa ar trebui sa arate fata de care am nevoie. |
super oferta :
oglinzi manuale golf 3 // vento o pereche st/dr in stare perfecta si 1 buc de pe stanga cu oglinda sparta pret 1,5 mil. brgds edi |
poti lipi cu un silicon de calitate si ala de sticla merge dar mai intai incearca intr-un singur loc sa nu aiba reactie cu materialul, slabe sanse dar lasa macar o ora sa vezi cum se prinde.... si faza cu spray-ul e bun numai daca ai acces sa pulverizezi ambele suprafete.... enjoy
|
Stie cineva daca se poate monta AC pe un vento cu motor 1.8 benzina? si daca da, daca stiti pe cineva care imi poate vinde instalatia.
|
am mare nevoie de partea metalica in care vin prinse farurile la golf mk1....
|
sharky vb cu xanu sau cu turbo ... cred ca te pot ajuta ei :)
|
a facut rost....
|
am rezolvat.....si a iesit super ok lucrarea :D
|
Are cineva un motor VR6 AAA desfacut?
Am nevoie de o supapa care isi are locul in partea de jos a blocului motor... Contzine si o bila cu un arc..., nu o gasesc nicaieri. Sunt 6 bucati. Eventual le cumpar pe toate. Cine ma poate ajuta? Am motorul desfacut si nu pot incepe montajul pieselor fara acea supapa. Am morcovul intrat cu vanator si cu padure cu tot. Help me pls!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning