Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

Most_Wanted 02-02-07 22:10

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

hmm ......cum de ai ales lucrarea asta ......nu da bine pe ea..sincer ..cu bani pe care ii dai sa o faci asa ....o faci altfl mai frumoasa

p3rv3r5ul 03-02-07 10:30

ai o idee mai buna? nu ma supar daca mai vine lumea cu sugestii...oricum am timp sa ma razgandesc pana se termina vremea rea :D

Daniel_DRV 04-02-07 11:14

du-te intr-o reprezentanta de masini.

CT-00-DNS 05-02-07 19:25

Chiar azi am vazut prin oras un audi, a4 sau a6, vopsit in genu asta, si cu niste jenti negre arata super bine :)

GABBY_ 05-02-07 23:21

cred ca o sa devina moda ca si capota neagra

p3rv3r5ul 06-02-07 01:16

se poate..deocamdata asta e ideea mea si de obicei nu imi las balta ideile ;)

X-man 23-02-07 12:57

salut,
azi m-am dus sa imi fac si eu masina,un bmwe39,dar pe asigurare..aveam ciupituri pe capota si spoiler fatza de la pietricele...si am vb cu un amic ce si-a facut si el masina tot la acelasi atelier tot prin casco si tot un bmw...si a iesit super fain ca de aia m-am dus si eu la el...este un turc Kadar si e pe baba novac de la semaforul cu poporului a 3-a strada faci stanga dar e exact in coltz...si are omu si cuptor nou din italia...si vopsele de calitate...oricum o face dupa catalog...acuma am dus-o eu...si a zis ca o sa imi faca si aripile nu numai capota si spoileru ca sa fie sigur ca nu o sa fie diferenta de culoare..oricum fiind argintiu metlaizat a zis ca e mai usor decat la culori inchise,negru etc..unde se poate vedea diferenta....azi am bagat-o si luni o scot...o sa mai revin cu un post aici sa iti spun impresia mea....si sunt destul de pretentios...hai bafta...

kirin 23-02-07 16:13

un tapiter bun ? si niste bajeti care lucreaza bine in fibra? stie careva?

quick_5hifter 23-02-07 16:51

cu fibra - la ovidiu..langa vopsitorie, din cate stiu eu

cu tapiteria - la grecu (sau cum ii zice) pe str. atelierelor

kirin 23-02-07 17:03

ms.
parca mai era unul la billa care facea in fibra...

CT-07-APV 23-02-07 17:34

Cine ma poate trimite la cineva de la RAR pentru niste omologari, mai concret sa aflu date despre anumite piese cum trebuie facute pentru a fi legale, limitele de incadrare pentru jante si mai multe.. Sper ca s-a inteles ce am nevoie.. Stie careva?

CT-XX-CDA 23-02-07 19:09

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 733565)
cred ca o sa devina moda ca si capota neagra

hmmm ,.... ce vrei sa spui ? :))

trixulica 23-02-07 20:01

Quote:

Originally Posted by mk1 gti cabrio (Post 718732)
Am nevoie de ajutorul vostru, am un golf 1 cabrio si am probleme cu prelata, a fost reconditionata anul trecut in primavara de un tip de prin timisoara cu materiale noi, dar cum bine va ganditi ce va de proasta calitate.
Cunoaste cineva un magazin de unde se pot cumpara prelata pt cabrio, sau pe cineva care lucreaza de calitata in domeniu?

dute la grecu de pe atelierelor ca face si asa ceva

quick_5hifter 23-02-07 21:06

Quote:

Originally Posted by X-man (Post 766710)
salut,
azi m-am dus sa imi fac si eu masina,un bmwe39...............

cand iei masina, am si eu o rugaminte daca nu cumva sunt prea indiscret: CAT A COSTAT TOATA OPERATIUNEA?
nu de alta, dar discutia a inceput de la intrebarea "unde gasesc si eu un vopsitor ieftin si bun?" iar acolo unde zici tu, nota de plata iti da impresia ca tva-ul este de fapt 190%...asta o spun din auzite, din mai multe surse...
PS: sper sa nu te superi ca am facut comentariul asta, nu zic ca nu merita, dar acum omul isi amortizeaza cheltuiala cu noul cuptor umfland nota de plata la primele 100 de masini....sau cam asa ceva :rolleyes2

edit: s-ar putea sa nu vorbim de acelasi atelier....si in cazul asta imi cer scuze pentru confuzia indusa

CT-84-DiN 24-02-07 02:59

ba da cred ca este vb de acelasi atelier de pe baba novac coltz cu merisor (o cladire cu vreo 3 etaje)
preturile sunt pe masura cuptorului din italia :D
cam aceasi calitate dar la 1/2 din pretz sunt si turcii aia din coiciu (intre izvorului si trandafirului)

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning