Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   My Clio B 199 AND (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/202501-my-clio-199-and.html)

bib_andrey 29-08-10 22:10

Re: Renault clio mk1`

Aveti dreptate..banii se strang..dar na..depinde cat dureaza...acum o sa mai fac si eu maruntisuri la masina..mai cu putini bani..macar sa fim noi sanatosi ( vba lui Alex ) ..restu..o sa vedem...:rolleyes2

bib_andrey 30-08-10 12:52

10 Attachment(s)
Update: becuri H4 Xenon super light :-)
Parca arata mai bne spalata :-P

NXdev 30-08-10 13:00

Arata mai bine cu becurile astea :D.Mi se pare ca asa am si eu si se vad super bine...vezi ca vine ploaia si tu ai spalat masina =))...cam asa fac si eu:|

B-99-SAA 30-08-10 13:02

@Andrei: Alta viata asa curata :D Sa faci o poza pe intuneric la becurile alea. Cat au fost?

@Alex: Lasa frate ca poate nu vine ploaia... am de mers prin oras si sunt pe jos :shock:

NXdev 30-08-10 13:06

Eh..atunci sa nu ploua :D

bib_andrey 30-08-10 13:08

@NXdev- pai daca o lasam cu jegu ala pe ea se intindea si se facea si mai nasol..asa macar ploua si asta e..se usuca si nu o sa raman urme de la praf..:rolleyes2

@B-99-SAA-becurile le`am luat din targ,parca 25 de lei si le`am luat la 20:lol: Acum arata si ea a masina..:lol: Si am pus colant la nr de inmatriculare acolo ca era reclama Rca la tine acasa" :lol:

NXdev 30-08-10 13:12

Daca ai colant..pune si pe emblema RENAULT de pe capota :D

bib_andrey 30-08-10 13:14

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3620423)
Daca ai colant..pune si pe emblema RENAULT de pe capota :D

Am incercat,dar nu merge,si nu vreau colant lucios,o sa iau mat daca pun:D

B-99-SAA 30-08-10 13:20

Apropo, tinand cont ca modelul tau nu e cel face-lift, cel mai bine merge la tine un bad-boy agresiv, altfel.... arata naspa farurile. Nu e vina ta, pur si simplu au gandit-o ei aiurea. Uita-te la AYG, el are bad boy pe model ca al tau, si imi place cum arata. Ala zic sa-l faci primu la exterior :D

bib_andrey 30-08-10 13:22

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3620444)
Apropo, tinand cont ca modelul tau nu e cel face-lift, cel mai bine merge la tine un bad-boy agresiv, altfel.... arata naspa farurile. Nu e vina ta, pur si simplu au gandit-o ei aiurea. Uita-te la AYG, el are bad boy pe model ca al tau, si imi place cum arata. Ala zic sa-l faci primu la exterior :D

La AYG mi se pare un pic cam exagerat..am vazut la model ca a`l meu si pleoape la cineva...dar nu stiu de unde le`a luat :D

B-99-SAA 30-08-10 13:25

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3620451)
La AYG mi se pare un pic cam exagerat..am vazut la model ca a`l meu si pleoape la cineva...dar nu stiu de unde le`a luat :D

Bleah! Pleaope! :x Pe unele masini merge, la tine sa nu te vad cu pleoape. Parerea mea... Mi se pare ca da bine la AYG, asa cum e, mai ales ca nu te afecteaza la vizibilitate sau asa ceva.

bib_andrey 30-08-10 13:32

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3620459)
Bleah! Pleaope! :x Pe unele masini merge, la tine sa nu te vad cu pleoape. Parerea mea... Mi se pare ca da bine la AYG, asa cum e, mai ales ca nu te afecteaza la vizibilitate sau asa ceva.

Nu se ia politia de mne dak ma vede cu asa cv?:))

B-99-SAA 30-08-10 13:37

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3620473)
Nu se ia politia de mne dak ma vede cu asa cv?:))

Noup. Nu scrie nicaieri in Regulament ca nu ai voie sa faci prelungire la capota. Nu iti afecteaza nici un element "vital" al masinii, nu-ti da cai putere, nu.... nimic. Pur si simplu. Eu am bad-boy de vreo 4 luni si m-a oprit politia chiar cand l-am facut, era doar finisat, si s-a uitat asa la mine si n-a zis nimic (ma oprise pt trecerea peste linie continua). Si prin cartier sa uita mereu politia la mine si nu zice nimic, dimpotriva, mai ramane cate unu cu capu intors... :D Concluzia e ca nu e nimic pt care sa iti dea amenda, deci apuca-te linistit de strans bani :lol:

LE: Alex, la NX tau nu ai cum sa-i faci bad-boy :( trist.

bib_andrey 30-08-10 13:51

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3620485)
Noup. Nu scrie nicaieri in Regulament ca nu ai voie sa faci prelungire la capota. Nu iti afecteaza nici un element "vital" al masinii, nu-ti da cai putere, nu.... nimic. Pur si simplu. Eu am bad-boy de vreo 4 luni si m-a oprit politia chiar cand l-am facut, era doar finisat, si s-a uitat asa la mine si n-a zis nimic (ma oprise pt trecerea peste linie continua). Si prin cartier sa uita mereu politia la mine si nu zice nimic, dimpotriva, mai ramane cate unu cu capu intors... :D Concluzia e ca nu e nimic pt care sa iti dea amenda, deci apuca-te linistit de strans bani :lol:

LE: Alex, la NX tau nu ai cum sa-i faci bad-boy :( trist.

Da..la Alex nu merge sa ii faca badboy :( ehh..dar poate sa ii faca multe altele..asta dak nu o vinde..:lol:

NXdev 30-08-10 13:53

3 Attachment(s)
Se poate orice :> :arrow:....dar arata nasol :(

All times are GMT +2. The time now is 05:34.

- Copyright 2026 4Tuning