![]() |
Re: Renault clio mk1`
Aveti dreptate..banii se strang..dar na..depinde cat dureaza...acum o sa mai fac si eu maruntisuri la masina..mai cu putini bani..macar sa fim noi sanatosi ( vba lui Alex ) ..restu..o sa vedem...:rolleyes2
|
10 Attachment(s)
Update: becuri H4 Xenon super light :-)
Parca arata mai bne spalata :-P |
Arata mai bine cu becurile astea :D.Mi se pare ca asa am si eu si se vad super bine...vezi ca vine ploaia si tu ai spalat masina =))...cam asa fac si eu:|
|
@Andrei: Alta viata asa curata :D Sa faci o poza pe intuneric la becurile alea. Cat au fost?
@Alex: Lasa frate ca poate nu vine ploaia... am de mers prin oras si sunt pe jos :shock: |
Eh..atunci sa nu ploua :D
|
@NXdev- pai daca o lasam cu jegu ala pe ea se intindea si se facea si mai nasol..asa macar ploua si asta e..se usuca si nu o sa raman urme de la praf..:rolleyes2
@B-99-SAA-becurile le`am luat din targ,parca 25 de lei si le`am luat la 20:lol: Acum arata si ea a masina..:lol: Si am pus colant la nr de inmatriculare acolo ca era reclama Rca la tine acasa" :lol: |
Daca ai colant..pune si pe emblema RENAULT de pe capota :D
|
Quote:
|
Apropo, tinand cont ca modelul tau nu e cel face-lift, cel mai bine merge la tine un bad-boy agresiv, altfel.... arata naspa farurile. Nu e vina ta, pur si simplu au gandit-o ei aiurea. Uita-te la AYG, el are bad boy pe model ca al tau, si imi place cum arata. Ala zic sa-l faci primu la exterior :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: