![]() |
Re: Corsa mea
eu nu ma mai joc cu tine daca incepe partea cu putere in plus :))
|
Din pacate...am reparat lovitura shi cum am ieshit din service la 4 ore diferentza ceva de genu asta...m-a lovit altu in acelashi lok...imi vine sa imi iau campii...s-ar putea sa o repar shi sa o vand... Offf nici eu nu shtiu ce cale sa aleg. Povatuiti-ma...
|
Quote:
:???: Imi pare rau pt.tine :sad: . Parerea mea ... vinde-o si ia'ti altceva :D ... E 'ghinionista' masina ... :rolleyes2 . |
vreau sa vand si eu o corsa dar nu stiu care e pretul ei pt ca are mai multe modificari daca poti sa ma ajuti iti sunt recunoscator poate stii pe cineva care vrea astept un raspuns de la tine
|
Quote:
|
am auzit ca intra in reparatii masina :) ma bucur ca in sfarsit se rezolva problema cauzata de neatentul ala si o sa o vedem cum trebuie pe strazi :)
|
1 Attachment(s)
In sfarshit imi duc mashina inapoi in service maine, sper k de data asta sa nu ma mai acroseze altu... Shi totodata azi imi vin nishte piese pe care le pun cred k joi... :D, in rest m-am plictisit de bara spate...shi m-am decis k i-ar sta mai bine cu alt model o sa postez poza shi astept sa vad ce ziceti... Tot raul spre bine...
|
Ignorati faptu k e toba pe dreapta shi vinyl-u ala...
|
FOARTE TARE FRATE in sfarsit si mai agresiva :) bravo fratioare...dar zici ca ne-am vorbit sa mor eu ca si eu m-am apucat de treaba la a mea...pana vineri e suspensia gata :)
|
:twisted: hehehehe "fraierache" azi imi vine suspensia ma ajuti s-o pun sau o duc in service miercuri sa o puna ei :D
|
frate cel mai bine sa o puna ei :) si la mine a vneit suspensia azi asa ca sunt pregatit sa imi clantzane dintii in gura la cat de rigida va fi :)))
|
eu am suspensie sport la a mea deja:-P
|
Sunt curios cat de rigida e a ta... K asta care am comandat-o e facuta sa nu se mishte :twisted: , nu de alta dar... jante mari...
|
Quote:
|
cred ca tu glumesti :))) doar masina mea e dacie frate...se monteaza la shoarecu SRL iar firma nu cred ca mai are rost sa zic ca sunt bilstein INTARITE deci e acelasi amortizor doar ca e mai tare si mai scurt :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning