Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Corsa mea (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/20137-corsa-mea.html)

B-83-DAC 06-01-07 02:20

Re: Corsa mea

eu nu ma mai joc cu tine daca incepe partea cu putere in plus :))

vyper2thex 23-01-07 09:20

Din pacate...am reparat lovitura shi cum am ieshit din service la 4 ore diferentza ceva de genu asta...m-a lovit altu in acelashi lok...imi vine sa imi iau campii...s-ar putea sa o repar shi sa o vand... Offf nici eu nu shtiu ce cale sa aleg. Povatuiti-ma...

BH 07 MDF 29-01-07 22:28

Quote:

Originally Posted by vyper2thex (Post 710988)
Din pacate...am reparat lovitura shi cum am ieshit din service la 4 ore diferentza ceva de genu asta...m-a lovit altu in acelashi lok...imi vine sa imi iau campii...s-ar putea sa o repar shi sa o vand... Offf nici eu nu shtiu ce cale sa aleg. Povatuiti-ma...

Vai frate ce ghinion ai ... :(
:???:
Imi pare rau pt.tine :sad: .
Parerea mea ... vinde-o si ia'ti altceva :D ... E 'ghinionista' masina ... :rolleyes2 .

MH69XXX 30-01-07 13:52

vreau sa vand si eu o corsa dar nu stiu care e pretul ei pt ca are mai multe modificari daca poti sa ma ajuti iti sunt recunoscator poate stii pe cineva care vrea astept un raspuns de la tine

vyper2thex 30-01-07 14:08

Quote:

Originally Posted by MH69XXX (Post 722434)
vreau sa vand si eu o corsa dar nu stiu care e pretul ei pt ca are mai multe modificari daca poti sa ma ajuti iti sunt recunoscator poate stii pe cineva care vrea astept un raspuns de la tine

Nu pot sa iti zic un pret exact pe la cat se pot da, problema e k nu sunt foarte cautate Corsele...oare de ce :D in jur de 7000 8000 de euro, in functie de an dotari, tuning...

B-83-DAC 12-02-07 19:43

am auzit ca intra in reparatii masina :) ma bucur ca in sfarsit se rezolva problema cauzata de neatentul ala si o sa o vedem cum trebuie pe strazi :)

vyper2thex 12-02-07 19:44

1 Attachment(s)
In sfarshit imi duc mashina inapoi in service maine, sper k de data asta sa nu ma mai acroseze altu... Shi totodata azi imi vin nishte piese pe care le pun cred k joi... :D, in rest m-am plictisit de bara spate...shi m-am decis k i-ar sta mai bine cu alt model o sa postez poza shi astept sa vad ce ziceti... Tot raul spre bine...

vyper2thex 12-02-07 19:47

Ignorati faptu k e toba pe dreapta shi vinyl-u ala...

B-83-DAC 12-02-07 19:49

FOARTE TARE FRATE in sfarsit si mai agresiva :) bravo fratioare...dar zici ca ne-am vorbit sa mor eu ca si eu m-am apucat de treaba la a mea...pana vineri e suspensia gata :)

vyper2thex 12-02-07 19:53

:twisted: hehehehe "fraierache" azi imi vine suspensia ma ajuti s-o pun sau o duc in service miercuri sa o puna ei :D

B-83-DAC 12-02-07 20:04

frate cel mai bine sa o puna ei :) si la mine a vneit suspensia azi asa ca sunt pregatit sa imi clantzane dintii in gura la cat de rigida va fi :)))

MH69XXX 12-02-07 20:06

eu am suspensie sport la a mea deja:-P

vyper2thex 12-02-07 20:09

Sunt curios cat de rigida e a ta... K asta care am comandat-o e facuta sa nu se mishte :twisted: , nu de alta dar... jante mari...

vyper2thex 12-02-07 20:10

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 746072)
frate cel mai bine sa o puna ei :) si la mine a vneit suspensia azi asa ca sunt pregatit sa imi clantzane dintii in gura la cat de rigida va fi :)))

In ce service o montezi? Ce firma e?

B-83-DAC 12-02-07 20:14

cred ca tu glumesti :))) doar masina mea e dacie frate...se monteaza la shoarecu SRL iar firma nu cred ca mai are rost sa zic ca sunt bilstein INTARITE deci e acelasi amortizor doar ca e mai tare si mai scurt :)

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning