![]() |
Re: Bmw E30 - 1990 ~ Death Bringer
M-am gandit ca de asta e vb!Inca nu am montat-o!O schimb ca actuala e dusa!Se aude bine!
|
Asa cum am spus voi renunta momentan la proiectul turbo!Maine ursulache va intra la transplant!Va primi un m20 2.5!Cel ce va prelua motorul pregateste o surpriza pt un eveniment apropiat!Prietenii stiu cine!Bafta si ne mai auzim!
|
vecineeee ce mai face ursaruuuu?????
|
Sa zicem bine!Ii schimb motorul ,instalatia electrica va primi si serpi!
|
ohooo bvbv
|
totusi stau si ma gandesc la ..cum i-ar fi stat cu ..o admisie de aer fortata..de catre gazele de evacuare:twisted: :rolleyes2
in orice caz astept ursul inapoi la locul lui in cartier PS Vezi ca nu prea mai sunt locuri de parcare :lol: |
In urma divergentelor dintre 4Tuning si A.C.S. Anonymous Motorsport rog un moderator sa stearga topicul "Bmw E30 - 1990 ~ Death Bringer" din cadrul thread-lui Masina mea,sectiune Bmw!
Multumesc! |
ai privat de la mine...
|
frumoasa masina......s-o stapanesti sanatos
|
Multumesc pt aprecieri!
|
sper sa nu te superi k te anuntz aicea.....dar vezi k tzi-au pus aia de la primarie aviz pe parbrizul masini k e abandonata pe domeniul public si s-ar putea sa tzi-o ridice de acolo!!!
|
Quote:
|
Quote:
Maroo ai o bara spate urata rau de tot!Nu mi-o dai mie? |
hmmm ma nenea sincer acum chiar imi place cum se vede bara doar ca tre sa-mi iau alte roti sau flanse mai mari dar schimb rotile sigur ....daca gasesc mt2 ti-o dau am auzit ca s-a ieftinit bara a ajuns pe undeva pe la 200 si ceva dc nu intrebi pe cineva care aduce???iar cu bombele cred ca va raportez la militie nu mai pot sa dorm linistit :)) hai dracu cu masina aia mai repede sau macar aduo acasa si lasa-mi mie cheile si cand ma plictisesc mai fac cate ceva la motor si tot e gata mai repede...
|
Tre sa imi iau chiuloasa de la Nosu si pe miercuri e gata!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning