![]() |
Re: Focsani
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:O Audi A8 ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ba io nu pot sa dau reply la posturile voastre.
NEN io am a6 4200 v8 335 cp. si nu conteaza cat consuma la cum fuge. |
da de ce ma intrebi? te bate vreun gand dupa ce ii pui cip?
|
Taranu , repley dai pe quote ;) si scrii sub textu ala , si posteaza intr-un sg post , o data ... ca ne dau astia afara de pe forum ... au si ei anumite reguli . Nu ma bate gandu de CIP ... ca dupaia trebuie sa imi cumpar masina noua ... fiindca din cat am inteles eu iti forteaza motorul si uzura lui ... deci putere mare pe durata mica :D A6 V8 :D pot sa imi pun si 30 de CIPuri si nu te fac ... plus ca la disel nu e recomandat sa faci intrecerii se strica , nu stiu ce la ele , tot pe aci am citit pe forum ... si apropo ma cheama Victor , incantat ... YM vik_nen daca e ceva :D ... ganduri de tuning exterior , ca la motor nu cred ca mai e necesar :D ... Daca are cineva de vanzare un Mp3 player ptr masina cu iesire ptr statie ( Subwoofer ) ... am boxele stock ( 8 incinte , 4 de medii si bass si 4 tweetere ) putere totala , dupa spusele producatorului ( Pioneer ) 160W - 120W ... as fi interesat sa achizitionez ... pana in 2 - 2.5 mil ... ms :D
|
nu ca te dam afara de pe forum.......ai inteles gresit......nu esti bine venit in acel club despre care tot zici tu(nen) si ben..: urata sigla...reguli ca de ***....nu ai mai intalnit asa reguli ..plm si alte d'alea..." nici macar nu te-am invitat in club frate-miu......
|
NEN daca vrei am io un PICKUP dela rusesc de 2.5 milioane dar cred ca o sa sara placa de la trbpidatiile motorului diesel :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning