![]() |
Re: Peugeot 407
@cristi_407,ai putea sa renunti la ramele de la numere
Arata bine masina! |
O sa vad ce o sa ii mai fac..Decamdata astept ziua de luni sa o bag la vopsitorie..si acolo o sa mai fac eu anumite schimbari..
|
ohoo ... abia astept sa vad 407`le aratand ca un m6 ;)) :D bafta
|
Felicitari cristi pt masinutza!!!!este supeeeeer si bafta in continuare
Am si eu acasa un 306 de prin 97 si tre sa contrazic unu care zicea pe aici ca nu sunt bune....am cumparat masina sh in 2000 si multe nu am schimbat la ea si merge impecabil.intra-adevar intretinerea e marisoara da nu se cere toata ziua la service:lol: :lol: Felicitari inca odata!!! |
Azi am dus masina in service..a intrat deja la demontat.Pe 9 martie mi-a promis masina gata..Sper sa arate bine.Vor mai fi mici modificari la estetica..
|
Quote:
Cu siguranta va iesi bine ;)) ... Ne dezvalui si noua modificarile care le va suferi ?:P |
Pai eu cred ca intra la vopsit unele elemente sau toata masina;)!
|
Toata masina va fi vopsita cu o vopsea specifica M-urilor de la BMW si anume Idianapolis Red..Vor disparea elemetele cromatate pe pe sapte, si anume emblema si si inscriptia ``peugeot`` iar logoul cu 407 va fi vopsit in negru..
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: Glumesc glumesc ... va iesi super ... Poate o sa fie colege de service masinile noastre saptamana viitoare ... daca o bag si eu la cosmetica :D |
Grila cromata doar pe orizontala ii mai pui ?
|
Da..dar nu sa imi mai revin un pic cu banii..Deja in luna asta am chetuit MULT..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ba tu esti criminal sa dea draq =)))))))))) el asa se baga la tine pe topic ma? m-a bufnit rasu la replica ta cristi si daca o vopsesti toata ii lasi liniile decrom sau? tinant cont ca ai zis ca 407 scrii negru ! negru pe visiniu si crom pe visiniu nush parca suna ciuda....dar o sa vedem ps: sfw am glumit sper ca tii la gluma 8) |
Dispar si bandourile cromate.. ma tot gandesc cu emblema din fata..
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning