![]() |
Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT
2 Attachment(s)
Nu se vede prea bine dar...
|
Quote:
|
Vezi ca sunt filmulete recente aici https://forum.4tuning.ro/320-zona-tehnica-oltcit/8364-carburatoarele-alfa-romeo-33-a/page-2.html
|
asta a fost masina visurilor mele :( acum e la Calarasi ... Zaf`ule poate nu ai grija de ea, ca vin acolo si mare cearta ce fac cu tine ;)
|
Quote:
XXS-ule tu esti Ali G in persoana!hai ca mi-a placut asta!restecpa:)))))))))esti tare! |
in sfarsit!votat Oltcitul lu Sasha...ce pot sa zic a fost o sursa de inspiratie pt al meu...cel putin la vopsea!il vopsisem exact la fel...pt ca mi s-a parut un oltcit facut cu stil...cu alte cuvinte nici prea prea nici foarte foarte!cius!
|
Quote:
|
XXS-ule cea mai tare e aia...Aliiiiiiiiiiiii...I LOVE YOU..............Julieeeeeeeeeeeeee........Hallo:) ))))))))restecpa XXS!
|
PMD...."she" spread flames ....like a nervous car...:-) :-)
|
am votat ,am aplaudat ,in concluzie este vreun oltcit mai tare ca al meu?in buc sant 2 turbo al meu si al lui pupa si in tg mures inca unul ;)
|
despre care oltcit zici ca este turbo in tg mures ? unul albastru ? sigur e a lu tipul care are magazinul cu piese de oltcit in tg mures. el cauta acum cativa ani un carb de r5 pt turbo .
|
Quote:
|
in tg mures este unul gri-auriu met ,daca tizul meu bodyspeed se multumeste cu un grafic ,lista ,clasament pe net ................ghinion ,strada vorbeste, astept o provocare daca are cine :))
|
si in craiova ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning