Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - FED express (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/194096-machete-lucru-fed-express.html)

FED express 16-07-11 19:12

Re: Machete in lucru - FED express

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4468034)
lipseste poza cu masina pusa pe roti, asa ne dadeam cel mai bine seama cum se vede cu finala noua!

ia uita-te in capul paginii :lol:
ai si uitat...vai vai...:lol:

FED express 16-07-11 19:19

Quote:

Originally Posted by FatX (Post 4468324)
e o poza in primul post de pe pagina cu o finala asemanatoare .. ca banuiesc ca aceasta nu e aceeasi

primul post de pe pagina nici nu e al meu :lol: in fine, sus, pe pagina sunt puse pozele cu E36-le avand atasata finala, iar acum am pus si poze cu etapele de lucru.normal ca e aceeasi finala.
mai lipseste sa o lipesc permanent.

2010 16-07-11 19:21

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4468929)
ia uita-te in capul paginii :lol:
ai si uitat...vai vai...:lol:

batranetea...
am vazut!!!

strada 16-07-11 21:08

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4467713)
da, te rog sa ma scuzi Mihai dar am fost cam ocupat.

Ei, ca sa ma tin de promisiune atasez pozele.
Masurat de 10 ori is taiat odata.Perfect.Eu zic ca da bine, am si finisat si am pus o poza cu toba prinsa de proba.Mai lipseste sa o lipesc.
Sper sa va fie de folos ce am facut eu.

Ingenios,foarte ingenios.Cred ca dadea bine si cu o singura iesire dar putin turtita.Apropo nu ai zis nimic de culoare.Cam la ce te-ai gandit:?::D

FED express 16-07-11 21:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by strada (Post 4469092)
Ingenios,foarte ingenios.Cred ca dadea bine si cu o singura iesire dar putin turtita.Apropo nu ai zis nimic de culoare.Cam la ce te-ai gandit:?::D

Da, ma bucur ca-ti place metoda care am folosit-o.La BMW si in special la modelul asta parca imi plac mai mult 2 finale apropiate.In fine, tine de gusturi.

Pai ma gandeam la culoarea asta:

FED express 19-07-11 20:27

Maine am de gand sa ma ocup de finalizarea esapamentului, grunduirea partii laterale a sasiului si confectionarea lip-ului.
Dupa toate aceste mici lucrari, caroseria va mai trebui finisata, iar apoi va fi pregatita de vopsit.Oricum nu va fi vopsita decat dupa ce o sa termin interiorul si o sa-i stabilesc incaltarile.
Cel mai probabil motorul va ramane neatins, poate doar ceva mici detalieri.
Poze cat de curand :wink:

p.s: Porcul se pregateste de vopsit...:dance:

FED express 22-07-11 07:30

7 Attachment(s)
Nu am avut somn azi-noapte si am terminat finala. (suna a pleonasm :lol:)
Am facut 1 poza si de dimineata sa ma asigur ca nu am visat.

2010 22-07-11 08:54

imi place cum vine!!!
vezi daca nu ai somn...faci treaba

Miria 22-07-11 11:01

Si mie imi place.Dar probabil acum va trebui sa iei toata macheta la slefuit,nu poti sa dai cu vopsea direct peste grund nu?

FED express 22-07-11 17:41

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 4480444)
Si mie imi place.Dar probabil acum va trebui sa iei toata macheta la slefuit,nu poti sa dai cu vopsea direct peste grund nu?

sigur ca nu.vine smirgheluit cu 400, iar apoi dat chit fin pe unde mai trebuie. (am observat cateva zone) apoi smirgheluit cu 600, cu 800, iar apoi cu 1000.
Caroseria o sa fie degresata, iar apoi stearsa cu o carpa care are ceara pe ea.Aceasta va aduna tot praful de pe caroserie.
Vopea si lac.Sper sa iasa bine.

Apoi interiorul, motorul, jantele...mai e de lucru putin.

Merci Costi, ma bucur ca-ti place.Am planuit totul vreo 2 saptamani.Plus ce am taiat ca sa incapa la fix.Pot sa zic ca a fost totul planuit.Am masurat de 10 ori si am taiat odata si bine.

FED express 25-07-11 19:39

3 Attachment(s)
Sambata mi-am facut timp pentru Porsche.

Am finisat bara fata si restul caroseriei.Urmeaza ultimul strat de grund, la praguri si in alte cateva locuri ale caroseriei.Apoi, sper ca sambata sa o pot vopsi.
Cateva poze:

2010 25-07-11 20:10

se propie de final si porsche...
misto, curat cred ca o sa fie bine!

FED express 31-07-11 22:01

12 Attachment(s)
Nu am putut sta cuminte duminica ca tot omul.A trebuit sa-mi fac de lucru.Asa ca am o veste buna si una foarte rea.

Incep cu aia rea.Am rupt axul fata la matza de lucru.In incercarea mea de a potrivi jantele bburago de z3m, a trebuit sa le desfac pe cele originale puse provizoriu.Am tras de ele usor vreo 5 minute si cu surubelnita bagata pe dupa butuc si in toate felurile, mai ales ca nu era prima data cand le desfaceam.Mama lor azi si mane sa le [email protected] am tras mai tare s-a rupt axul f'tul in...sa nu mai zic.Asa nervi mi-o putut face de am zis ca o dau dracu de macheta si o arunc de la etaju 3.
Noroc frate ca mai am o matza cabrio si o sa imprumut axul fata.Dar dupa cum bine stiti mai ziceam ca iau inca o matza maisto si credeti-ma ca imediat dupa ce vin din concediu iau una.o sa iau la motani pana imi umplu casa.

Vestea buna e ca am gasit cauciucuri si roti pentru motan.Roti de Z3m Bburago si cauciucuri de pe jantele alea cromate.Gume faine si subtiri.Am pus ceva poze si cu gume bburago si cu gume "no name".O sa ramana ultimele.Scuzati claritatea pozelor si limbajul putin indecent, dar cred ca realizati ce nervi am si acum...de ce dracu nu am putut sta cuminte duminica...asa e.Cand lucrezi duminica sau de sarbatori strici/rupi/deteriorezi ceva.Si nu e prima data.

~*~In poze am pus pe spate jantele care o sa vina pe fata.Au probabil 9.5j sa zic asa dupa ochi, iar cele de spate au 10j.O sa fie dementiale.Tot ce trebuie este sa tai janta bburago sa fie la dimensiunea celei din fata.apoi sa le pun pe motan si sa plec sapamana care vine ca sa vin cu forte proaspete si fara nervi.

~Scuzati claritatea pozelor, dar nu mi-am dat silinta.Cele de lateral nu sunt deloc bine focalizate.Imi asum criticile.

2010 01-08-11 05:27

dupa ce le tai eu zic ca o sa fie bine de tot
portiera aia asa o lasi??

FED express 01-08-11 11:26

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4500084)
dupa ce le tai eu zic ca o sa fie bine de tot
portiera aia asa o lasi??

portiera nu e inchisa :lol:
cand e inchisa si are fata de usa sta normal :wink:

All times are GMT +2. The time now is 21:44.

- Copyright 2026 4Tuning