![]() |
Re: Golan "BRABUS"
@bolidu'..o avere nu m-au costat...dar momentan pentru mine e cea mai buna solutie...momntan :)
|
vii sa te dai la braila sambata?
|
OMULE E PREA TARE MASINA
TREC APROAPE ZILNIC PE LANGA EA SI MA OPRESC MACAR 2 SEC SA MA UIT LA EA.....TE-AI DAT O DATA IN SENSU GIRATORIU DIN COMUNA ... ERAM IN SPATELE TAU SI SE AUDE DEMENTIAL....BAFTA |
5 Attachment(s)
Azi am mai facut cate ceva:-)
Am curatat urmatoarea janta de vopsea/lac pentru a fi sudata......si mi-a venit AMORTIZORUL..proiectul este finalizat in proportie de 70%....mai trebuiesc ceva modificari facute:-) |
3 Attachment(s)
Si cele trei tipuri.....Stock...Jeep...si LOW.:lol:
|
Deloc nu stai locului :D.Foarte tare ideea cu amortizorul, poate ne spui si noua daca doresti , cum ai facut :D.
|
Quote:
Felicitari pt amortizoare, e bine ca mai sunt persoane care au ambitie sa-si fabrice componetele:) |
@NXdev..Multam..e complicat...si sincer nu prea este de zis :lol:
@b08ygs..multam omule...dar nu e chiar cum zici ..ansamblele sunt putin diferite comparativ cu descrierea ta :)...mai trebuiesc facute cateva elemente de siguranta si ma mut la suspensia spate:) |
marius harnic om, tace si face
|
ti-a dat si ghetto post... acum iese fitza suspensia...
al tau .. sti tu ... :lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
Deci..ca sa stie toata lumea : Barabus e prietenul meu ( mai mai...mai mai Barabus...mai mai ) :d Marfa suspensia ! sa o vedem finalizata si montata ( pe kys) :)) |
Quote:
Matheo, a iesit super suspensia, spor la treaba si la aia pe spate, o sa fie forta! :twisted: |
Quote:
|
@b08ygs..esti vecin cu Cata FOF-ul...vii cu el la intalnire si vorbim :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning