![]() |
Re: Tulcea
1 vot pt. tulcea (kiar daka's din bucuresti :D ):|
|
da maus asa e ..si sofer e si acela care intr-o fractiune de secunda evita un mare rahat :)
|
ce se mai aude obraznik cu filmarea cu portbagaju ? :D
|
mda ai dreptate maus, oricum prea frumos face cand pleaca:lol: ,mai ales aseara ca eram in fata blocului cu niste tovarasi a iesit val vartej si a facut un demaraj de neam speriat nu alta ,oricum cel care o conduce este tanar,si cred ca de aceea face fitele astea,oricum iti acord 100% dreptate !!!
|
Quote:
|
a murit tulcea,sau a pierit chefu de tuning ??!!
|
pakt de tuning k cu voi tulcea va disparea fiti mai activi!!!!
|
lol! te-ai trezit si tu ..ce ar fi sa fii tu activ frate ...... noi toti ce facem ramane intre noi... nu stam sa filmam si alte chestii..sunt momente pe loc
|
Quote:
O sa pun si filmul ala probabil maine ca azi imi e cam lene sa caut cablu` de date |
super tare
ma bucur sa vad, sau mai bine zis sa aud ca in Tl se scartaie roti chiar daca basbi &co nu mai sunt pe acolo super mashina shi'a facut mihai (fly) sper sa ajung shi eu... candva intr'o viezeta vrum vrum... |
Quote:
Inafara ca e zambaliu bazby ce mai face?:) |
Tulcea e aproape de Focsani ... ce ziceti sa ne intalim intr-un loc si sa ne masuram masinile ???
|
Quote:
Si tu esti cu scartzaitul rotilor?:???: |
cand am sa fiu mare am sa scartzai roti :lol:
|
Quote:
"cand am sa fiu mare am sa scartzai roti ". Si ce rezolvi cu asta in afara de uzura fara rost a pneurilor, planetarelor, discului de ambreiaj? Mai uita-te la TV..... poate vezi reclama de la Zaraza..... poti invata multe din ea.... desi ma indoiesc:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning