Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/19284-tulcea.html)

sKija 17-01-07 15:31

Re: Tulcea

1 vot pt. tulcea (kiar daka's din bucuresti :D ):|

Eugen_TL 17-01-07 20:33

da maus asa e ..si sofer e si acela care intr-o fractiune de secunda evita un mare rahat :)

vlad_Mafiotu 17-01-07 21:24

ce se mai aude obraznik cu filmarea cu portbagaju ? :D

DaViD TL 17-01-07 23:16

mda ai dreptate maus, oricum prea frumos face cand pleaca:lol: ,mai ales aseara ca eram in fata blocului cu niste tovarasi a iesit val vartej si a facut un demaraj de neam speriat nu alta ,oricum cel care o conduce este tanar,si cred ca de aceea face fitele astea,oricum iti acord 100% dreptate !!!

Cosmin255 21-01-07 23:21

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 701945)
:shock: Asta intelegi tu prin sofer tare? Sa plece "q un scartait d roti aseara d au iesit toti vecinii la balcon " ...... unde e Tulcea aia pe care o stiam eu?:???:

Bai frate....un sofer isi arata maiestria pe circuit, la drifturi(daca are masina pt. asa ceva) sau pe 402m....schimbatul treptelor sa stii ca este o chestie extrem de importanta la drag .... asta inseamna sa fii sofer... nu la modul spus de tine...si unul de 7 ani daca-l pui la volan pleaca cu fitze d'astea ieftine:!:

peste doi ani sper sa vezi lumea altfel.

subscriu! :)

DaViD TL 23-01-07 20:23

a murit tulcea,sau a pierit chefu de tuning ??!!

Ovy FTZ 25-01-07 15:35

pakt de tuning k cu voi tulcea va disparea fiti mai activi!!!!

Eugen_TL 25-01-07 16:13

lol! te-ai trezit si tu ..ce ar fi sa fii tu activ frate ...... noi toti ce facem ramane intre noi... nu stam sa filmam si alte chestii..sunt momente pe loc

Cosmin255 27-01-07 13:25

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 715037)
lol! te-ai trezit si tu ..ce ar fi sa fii tu activ frate ...... noi toti ce facem ramane intre noi... nu stam sa filmam si alte chestii..sunt momente pe loc

corect , lua-ti-va ma copii carnete mergeti apoi cu masina si o sa vedeti lucrurile din alta perspectiva
O sa pun si filmul ala probabil maine ca azi imi e cam lene sa caut cablu` de date

andy_x3m 27-01-07 17:06

super tare
ma bucur sa vad, sau mai bine zis sa aud ca in Tl se scartaie roti chiar daca basbi &co nu mai sunt pe acolo
super mashina shi'a facut mihai (fly)
sper sa ajung shi eu... candva intr'o viezeta
vrum vrum...

Cosmin255 28-01-07 13:35

Quote:

Originally Posted by andy_x3m (Post 717966)
super tare
ma bucur sa vad, sau mai bine zis sa aud ca in Tl se scartaie roti chiar daca basbi &co nu mai sunt pe acolo
vrum vrum...

Cine ti-a spus tie ca nu mai sunt bazby & co?(Poate o parte din co)
Inafara ca e zambaliu bazby ce mai face?:)

Leul 30-01-07 09:35

Tulcea e aproape de Focsani ... ce ziceti sa ne intalim intr-un loc si sa ne masuram masinile ???

MauS 31-01-07 10:49

Quote:

Originally Posted by andy_x3m (Post 717966)
super tare
vrum vrum...

Si tu esti cu scartzaitul rotilor?:???:

vlad_Mafiotu 31-01-07 12:33

cand am sa fiu mare am sa scartzai roti :lol:

MauS 01-02-07 10:54

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 724116)
cand am sa fiu mare am sa scartzai roti :lol:

Asa sa faci.... gata eu ma retrag din chestia asta sa invat juniorii ca ar trebui sa invete intai sa tina volanul in mana sa stie ce sa faca intr-o situatie periculoasa si dupa aia sa inceapa sa faca fitze ieftine. Nu de alta dar nu vreau sa mor ca ma calca unu' cu permis de 2 saptamani caruia i-au cumparat mamica si taticu' masina.:x
"cand am sa fiu mare am sa scartzai roti ". Si ce rezolvi cu asta in afara de uzura fara rost a pneurilor, planetarelor, discului de ambreiaj?

Mai uita-te la TV..... poate vezi reclama de la Zaraza..... poti invata multe din ea.... desi ma indoiesc:???:

All times are GMT +2. The time now is 23:35.

- Copyright 2026 4Tuning