![]() |
Re: Vand piese Golf 3
am vazut ca vinzi piese de golf 3 si m-ar interesa si pe mine un motor pe benzina 1.6 modelu 95-96 cu capacul de la chiulasa de aluminiu si electronotorul in fata .daca ai da un rasp pret
|
zi ma nene motorul il mai ai?dak da da un semn la 0747076965
|
salut! vreau si eu un amortizor fata dak este pe ulei pt golf 3 si un pret dak se poate ms. mult!
|
ma intereseaza un motor la golf3 1600cm3 tip ABU pe benzina
|
salut ai cumva: far dreapta , golfu e in 94' astept raspuns
|
parte electrica usa sofer ai?motoras cu role m-ar interesa
|
Ceasuri bord cu Mfa Golf 3 GTI ai?
|
Salut. Bloc de lumini golf 3/ vento daca ai, bandouri GT, GTI sau VR6, ornament praguri, daca ai, ma intereseaza niste preturi. Ms
|
o pompa de ulei pt golf 3 1.6 abu 55 kw?
|
Salutare blocurile optice din spoilarul fata se gasesc semnale si proectore sau cum le ai tu si la ce pret.?Ms frumos
|
Salut.Manerele de usi se potrivesc la Corrado inchidere centralizata ? Multumesc
|
daca ai cumva : - buza fata vr6 ..semnalizari albe si usitza din bord... torpedou` ma intereseaza intreaga sau sistemul...
|
ai motorasele de la geamurile electrice??
|
am si eu nevoie de un parbriz pt golf 3 si proiectorele din fata din bara..astept un raspuns.daca le mai ai!
|
In urma unui incident destul de neplacut, ma intereseaza niste preturi pentru aripi, capota, bara fata cu tot ce este pe ea, radiator apa si clima, panou frontal, far stinga cu doua camere, motor 1.8 AAM.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning