![]() |
Re: E 30
da frumos si alte jante ai aranjao bine rau :)
|
Am plecat sa iau mashinutza :D
|
sper sa te intorci si cu ceva poze
|
prima senzatie dupa ce a ajuns masina 'acasa' = de la 50 de metrii distanta arata marfa :lol: :lol: ca mai de-aproape n-am apucat s-o vad...:???:
|
arata super tare culoarea! ;)
|
Mai nea da ce esti asa secretos si bagat ursul la husa? Ai ceva surprize pt sfarsitul lunii?Am fugit afara sa vad si eu minunea si vad o prelata!Oricum feliictari pt revenirea acasa!Sper sa reintregesc duetul saptamana viitoare!
|
1 Attachment(s)
crede-ma ca eu n-am vazut mai mult de o bucata de spoiler si o prelata :sad:
mai sunt niste retushuri ..niste lucruri estetice din cate am inteles..nu stiu ce planuri are maroo..:rolleyes2 asteptam Death bringer`ul...:twisted: |
sa continuam...am luat masina saptamana trecuta din service fara faruri ca nu au ajuns inca nu am mai apucat sa-i fac nimic pt ca timpul nu mi-a dat voie mai am putina munca de rezolvat pe dedesupt cum ar fi flansa dintre cutie si cardan de schimbat + simeringuri la cutie si cam atat zic eu cu munca de jos...iar saptamana asta voi dezmembra tot interiorul sa-l dau la tapitzat...
si fara semnale ca nici alea nu au ajuns sper din tot sufletul ca masina sa fie gata pt 4TD in caz ca v-oi crede ca nu primeste cateva priviri v-oi renunta pana atunci astept critici ...sau aplauze cu toate ca momentan arata ca un c.r masina |
n-arata rau masina doar ca trebuie sa faci cateva poze calumea...
dar dupa ce vin farurile si restul.. te ajut eu:-P |
MAROOO tiam zis in caz ca ai nevoie de ajutor iti stau la dispozitie.....sunt nerabdator sa vad masian fara prelata....cred k vei face senzatie printre "ursari"
---si de abia astept sa vad ce surpriza mai pregatesti si tu ca la blondu am vazut:D |
Quote:
|
..ce sa zic imi plac la nebunie BMW astea de sub 90`...
|
1 Attachment(s)
o poza facuta azi ..in poza apare si Vecinu` hanneman care explica cat de joasa o sa fie masina sa "Death Bringer" (..se observa gestul lui :lol: :lol:)
|
"alte culori mate am vazut ...da alb nu...da oricum ii super..." :)
Acum serios chiar arata bine fara eleron |
Mda stopurile mele vor fi in dreptul barii urate a lui Maroo:rolleyes2 !Culoarea a iesit super tare!In realitate arata mai bine ca in poza!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning