![]() |
Re: SEAT LEON CUPRA R VS ORICE CU TRACTIUNE FATA
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sunt sigur ca dc mashina era strict pt 400m arata cu totul altfel si cred ca o ridicam fara ajutor de la pamant(vb de partea din spate). Iar acele mashini de care aminteshti tu, nu cred ca ies vreodata pe strada sau vin pe rotzi la curse organizate! |
Quote:
|
am inteles k seatul a mai reusit o eclipsa,sa bata iar ursul turbo de iasi cu TED la numar...
|
Cred ca te inseli, ursul TED nu a participat. A fost un urs turbo din Neamt si celalalt urs turbo visiniu din Iasi,dar TED nu.
|
Ursul 2,5 turbo are nr. ZGO si este din Neamt. TED-ul nu a participat de data asta.
|
Ursul ZGO are numere de NT dar proprietarul este din Iasi. A mai fost un urs turbo din NT,culoare crem.
Singura masina care a batut Leon-ul a fost Audi UrQuattro. Merge foarte tare Seatul. |
cupra/gtc te-ai dat la ct cu un golf 4 si ai luat bataie destul de tare?
scuza-mi curiozitatea, dar vb cu cineva si de aia. |
Daca nu ma insel in cursa de la CT masina era a vechiului proprietar.
Si da a fost invinsa, masinile concurand in cadru legal si la Tulcea, unde Golful a iesit invingator. |
Iar o dati in balarii?? Stiti foarte bine ca Golful vostru a scos la Tulcea un timp cu mult mai mare decat Seat-ul dar il declarati invingator doar ca este REVO, nu?? Chiar nu va mai saturati? Si lasati cursa de la Constanta ca nu are nici o relevanta, ceea ce conteaza sunt timpii obtinuti in cadru legal si aici nu aveti ce comenta.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2026 4Tuning