![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Meanwhile, tot aștept sugestii despre cum să mai colantez.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Īn rest, stagnez, mă paşte un drum către litoral īn weekend, ca atare... pānă vineri, Liviu, o să-ţi cumpăr poziţiile ca să ne īntālnim să ţi le dau vineri noapte... :) |
Quote:
|
Quote:
Mai am cam 20cm din autocolant, cu siguranţă nu-mi va ajunge pentru stālpi.. şi nu am bani momentan pentru a cumpăra īncă un metru. Aşa o să plec cu maşina... PS. Cu ce ai să vii la ora aia să ridici "coletul" ? |
Quote:
Edit: mai repede ne intalnim intre zona Dristor-A2, mi-e mai la indemana. Si eu zic ca e mult mai rapid prin oras, te complici cu centura... da' ne auzim atuncea :) |
Quote:
De la jilava pānă la autostradă sunt cam 20Km, prin bucureşti e mai mare distanţa + puţin trafic + sanşa de a fi oprit de vreun sticlete... pe cānd dincolo merg constant cu 90 să zicem... Īn fine, eu consider că e mai bine pe centură, la ora 3 noaptea :D Dar, vorbim atunci... aşa e... |
aXXo fa-o negru mat si pune-i o bulina rosie :))) (joke)
acum serios, nu scrie in CI cat negur si cat rosu are masina, poti sa o faci neagra cu putin rosu, nu am mai vazut tico negru in romania:D ps: belea masina ;) |
8 Attachment(s)
Quote:
Mai aveam o bucățică de colant și am "simulat" un stālp, ce părere aveți? Și pentru că, īncă o dată, vopsitorul și-a bătut joc de banii mei... m-a aburit cum că pentru vopsirea oglinzilor (pe plastic) necesită nu știu ce soluții speciale (gen primer, cred)... care să prevină exfolierea. Astfel mi-a mai cerut 50 lei pentru "acelea". I-am dat... Nici două luni nu au trecut de cānd sunt vopsite si una deja s-a exfoliat. :( E clar, i-a băgat īn buzunar... Quote:
Am upload-at și o arhivă, ce conține o serie de poze, cine mă ajută și pe mine cu un .gif ? ;;) rebel_one, poți tu? :D gif.rar = 640x480 gif2.rar = 320x240 LE: Few more pictures :D |
Arată foarte cochetă maşinuţa dar nu īmi place buziţa aia de la bară pentru că este īn altă culoare.
Trage-i un negru! |
Super pozele, BRAVO 8)
|
Quote:
Nu inteleg faza cu .gif-ul vrei sa le transform in .gif sau din .gif in .jpeg? (pot si una si altele :D ) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning