![]() |
Re: FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare
care a auzit zvonul ca va aparea jocul tokio drift?
|
am auzit k o sa apara dar doar pt PS2 si XBOX asa k stai linistit daca n-ai una din astea 2 n-o sa-l poti juca! oricum am auzit in schimb k o sa apara serialul care continua de unde s-a sfarsit filmul tot cu vin diesel si pustiu din tokyo drift sa vad cum e si asta!
|
Quote:
|
da ma ia uite shi tico e faimos, mama ei de buburuza :D
|
frate care e faza cu serialul care continua povestea din tokio drift? care stie sa ma lumineze si pe mine.
|
Quote:
a aparut si se numeste Tokyo Xtreme Racer Drift dar e pt PS 2 k l-am luat yo da nu mere :((( |
si cat a costat sa mi-l iau si eu.
|
mai sti? la ce-au reusit cu evo-ul.. poate se intrec p sine astia, si fac tico cu tractiune spate, si mai fac si drifturi cu el :))
|
Tot nu m-a lamurit nimeni care e faza cu serialul si cu jocul care vor aparea,dak nu au si aparut deja.
|
ce serial frate? probabil ca se referea la urmatoarea parte adica 2f2f 4 sau cat urmeaza... filmul se termina cand vrea ala sa dea o liniutza cu vin diesel poate continua de acolo si o sa aflam si noi cine castiga :D
|
fratilor,intrebare de baraj,care e faza cu vin si han,de unde si pana unde eray ei family? in fnf1 nu se pomenea nimic de han,nici in 2,abia in tokio drift...so....
|
Quote:
|
Va tot intrebati ce legatura are dome cu han.Am revazut filmu si han ii zice lu sean la un moment dat ca a venit din mexico.Daca ati vazut the fast and the furious la sfarsit e un mic filmulet unde arata ca dome este in mexico.Deci acolo s-au intalnit;)
|
Quote:
bv Sl1V3R! eu n-am observat faza cu mexico, dar te cred... :tenisclap: ma intreb ce or sa faca in urmatorul film... |
Dati la min 51:29 si ascultati cu atentie ce zice Han;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning