![]() |
Re: Opel astra clasic vs logan??
ok.. maine voi filma 0-100 si va voi arata ca scoate in 11 secunde ... asta ca sa va inchid gurita cea aurita :D ok?
|
vezi sa nu ai km defect :P sa nu iti pun eu un film cu 0-100 in 6,3 sec.
|
mah nu are cum sa scoata mai mult ca datele din fabrica pt ca aleasut facute pe dyno (fara frecarea aerului) si de ce ar sune producatorul ca ia suta' in mai multe secunde decat poate masina......nu te-ai gandit un pic?
|
daca are chip de 100 de cai se poate sa scoata 11
Dar cred ca a uitat sa precizeze si de asta e zmeu :P |
nope, nu am nimic nici chip nici nimic ! ( e corect ca opelul meu are mai multi cai . dar voi folosi una de 75 )
|
Quote:
|
va rog eu; comparati asta http://www.carfolio.com/specificatio...r=120373&Dacia
cu asta http://www.carfolio.com/specificatio...=80443&Peugeot si vedeti cat scoate fiecare la 0-100 km/h ! asta ca sa va demonstrez o chestie ! cum poate o masina de 90 cai pe benzina sa scoata 11.5 secunde iar o masina de 110 cai sa scoata 11.3 secunde la 0-100 ?!? ACESTE DATE ( DE LA FABRICATOR ) NU SUNT EXACTE SAU PRECISE ! SPRE EXEMPLU: SCRIE CA VITEZA MAXIMA ESTE DE 170 LA ORA ( LA UN ANUMIT TIP DE MASINA ) .. SI TU PRINZI ( MASURAT SI CU GPS ) 200 ! CUM SE POATE ? think romanian ppl :D |
bah frate gandeste putin logic de ce ar publica niste cifre inerioare potentialului masinii ???? gandestete
|
deci daca ai fii baiat destept Dolb...ceea ce sincer nu cred (no offence) ai privi la greutatile masinilor...
|
De unde apareti ma? dolb esti praf, apuca-te de o facultate de autovehicule ca, cunostintele tale sunt egale cu 0 mai esti si in NoSpeedLimit Romania Club!
|
tot ce va spun este ca logan-ul nu are cum sa scoata timpii aia la 0-100 !!!!! be serious ! PLEASE !
|
timpii sant reali dolb am probat 1.4 benzina si 1.5 dci si atat scot cat zic cei de la dacia ....daca tu nu crezi e treaba ta.Dar cand iti zic mai multzi ar trebui sa te intrebi cine greseste...
|
si daca e mai rapida pe 0-100 de km e o masina mai buna :O ?
|
Fratilor, dar oare chiar conteaza zecimile de secunda atat de mult?
Dupa parerea mea conteaza f. mult cum te simti la volan, capitol la care Logan sta destul de slab comparativ cu alte masini. Alta: nu am vazut pe nimeni sa zica ceva de etajarea cutiei de viteze, care mi se pare slaba la Logan(parerea mea e ca sunt diferente mari intre rapoartele de transmisie) pentru ca se simte foarte ciudat mai ales la schimbarea intr-o treapata inferioara. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning