Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

Nastase Bogdan 10-09-10 18:42

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

3 Attachment(s)
In sfarsit este gata si strut bar-ul:D..a trebuit sa-l refac aproape de la zero pentru ca era prea lung si nu intra intre oalele ursului meu, am taiat si resudat si platourile de asezare pentru a marii diametrul cercurilor de centrare pe margiile oalelor....:rolleyes2:o

Dar in sfarsit este gata, dar pentru a-l monta pe masina mai trebuie sa dau jos amortizoarele pentru a inlocuii suruburile de prindere cu unele mai lungi, datorita flanselor groase ale strut bar-ului:rolleyes2..ma doare capul deja...:shock:

Nastase Bogdan 26-09-10 18:53

6 Attachment(s)
N-am mai postat eu de multicel, dar de stat nu am stat..modificari la urs au fost pe mai multe planuri in acest timp:-)

- la exterior i-am inlocuit capota motor cu una stock, de care din pacate nu am avut parte deoarece a ajuns varza de pe transportul cu curieratul..:evil:

- la interior am inlocuit turometrul din ceasuri, deoarece al meu nu functiona decat pana la 4000 rpm si am vopsit "limbile" indicatoare cu rosu si tot la capitolul interior am dat iar jos scaunul de la sofer si i-am sudat urechile spatarului deoarece erau ambele rupte si spatarul se misca aiurea in stanga-dreapa si inainte-inapoi:rolleyes2

-la capitolul tehnic, vineri am inlocuit capetele de bara si pivotul pe dreapta(la roata), am montat filtru de benzina pe suportul original din compartimentul motor(masina nu mai avea filtru cand am luat-o) si cu aceasta ocazie am inlocuit suruburile la flansele amortizoarelor si astfel am putut monta in sfarsit si strut-bar-ul8)...maine urmeaza sa-i fac si geometria directiei si gata si cu acest capitol;)

Astazi am lucrat la ambele masini; la urs i-am facut curatenie in interior si alte mici bibileli (ca sa fie totul asa cum imi place mie), iar la Dacie au fost mai multe de facut, ca am cam neglijat-o de cand cu ursache asta:-)

Tweety_rzw 26-09-10 19:24

Pot zice Cel mai Tipicar om de pe 4Tuning , eu unul aşa te văd,şi te Respect pentru ceea ce faci şi pt beammer si bătrānică !

Nastase Bogdan 26-09-10 19:30

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3684645)
Pot zice Cel mai Tipicar om de pe 4Tuning , eu unul aşa te văd,şi te Respect pentru ceea ce faci şi pt beammer si bătrānică !

Sa stii ca, chiar sunt f tipicar..nu are rost sa spun cate am facut la aceasta masina doar ca sa fie asa cum trebuie,cum sa-mi placa mie, chiar daca nu era neaparat necesar..asa sunt eu si de aceea nici nu lucreaza multi cu mine cand vine vorba de masinile mele ca zic ca sunt nebun..:lol:

Insa eu consider ca numai asa poti avea rezulate remarcabile si sa te bazezi pe masina..cand ei tu totul la mana8)

waste31 27-09-10 14:37

Dacia aia e teroare :))) Felicitari pt ursoi,sa`l stapanesti cat mai sanatos si mai intr`o parte pe strada,ia zi un strut-bar mai ai chef sa faci ?:))

Nastase Bogdan 28-09-10 12:46

Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 3686666)
Dacia aia e teroare :))) Felicitari pt ursoi,sa`l stapanesti cat mai sanatos si mai intr`o parte pe strada,ia zi un strut-bar mai ai chef sa faci ?:))

Merci man, succes si tie cu argintiul tau:-)

Ce vrei sa faci la strut bar?...daca il vrei facut de la faza de proiect sa stii ca nu am materialele necesare, dar de modificat unul facut(cum a fost cazul la mine) se poate, dar trebuie sa am masina la mine pentru masuratori exacte..deci..cam mare distanta intre noi:rolleyes2

waste31 29-09-10 13:43

da,dracie ca nu e asa mare ..ma gandeam ca ai aparat si tot ca faceam o excursie,lasa m`oi descurca eu .

Andreynyo 17-10-10 17:05

Ce mai face ursul?Hiberneaza?:D:oops:

Nastase Bogdan 17-10-10 18:45

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 3734591)
Ce mai face ursul?Hiberneaza?:D:oops:

Nu hiberneaza deloc..merge in fiecare zi:-)..a venit si la Ianca la curse, dar ca spectator:-)

Dupa curse, am fost la Buzau de unde m-am intors cu bunatati pentru ursoi...mult cautata capota stock in stare f buna, rama de plastic care tine mansonul de la schimbator pe cadrul median si aparatori de noroi la nteriorul aripilor fata stanga-dreapta(adica cam ceea ce-mi mai lipsea pe la masina)...pentru toate acestea tin sa-i multumesc si aici lui Cipilica:-)

stefiPJJ 17-10-10 20:44

Acum capota vopsita ( daca e nevoie) si pusa pe masina . Bafta in continuare ai un urs frumos :twisted:

Cipilica 17-10-10 21:23

Ma bucur ca te-am putut ajuta, nu ai cum sa refuzi un om care vezi cata pasiune si atentie acorda masinii sale. Tot respectul pentru treaba asta.
Am incercat sa-ti zic dar ne-am tot luat cu vorba si am uitat. Fa ceva cu filtrul ala, adapteaza un suport mai elegant, daca nu vrei sa renunti la el fa cumva si izoleaza-l de caldura, sa traga aer cat mai direct de afara.
Bafta.

Wilgax 18-10-10 14:04

Inima Ursului nu se schimba?

Nastase Bogdan 18-10-10 16:32

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3737035)
Inima Ursului nu se schimba?

Pai, in momentul de fata ursul este masina de zi cu zi si am reusit sa-i reglez motorul astfel incat sa traga cel mai bine si sa consume sub 10 in oras8)..daca ii schimb motorul eu cu ce mai merg de colo-colo?..ca Dacia este modificata major si nu iese decat la ocazii..:rolleyes2

Vreau sa-mi fac damblaua pana la capat cu Dacia(adica masina de S1 la varf) si apoi, daca vand Dacia ma gandesc sa fac ursul de nebuneala si sa iau una mica si cuminte pentru zi de zi;)

Deci, deocamdata este atat de bun M10-le asta de nu se poate:D

Wilgax 18-10-10 16:46

Am inteles.

Alex4u 18-10-10 17:27

foarte frumos..ursul si intretinut....de dacie sa numai vorbim:shock:

All times are GMT +2. The time now is 17:16.

- Copyright 2026 4Tuning