![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Oooo foarte bine :D.Asteptam sa vedem rezultatul care va fi unul pe cinste tinand cont ca e facut de Mihai . Lasa-mi si mie un p.m cu costurile operatiei.
|
Quote:
Quote:
|
Baaa... Sa-ti traiasca ;) Sa bagi poze cu rezultatu final :D Apropo, lasa si la mine un PM legat de costurile operatiei... doar ce-i vorba de Ghetto, ca sprayu ca sa dai peste stiu si eu cat costa :lol: Si sa strangi bani si de arcuri, ca o sa fie nervoasa si fara bad-boy... ala zic eu ca se rezolva mai rapid :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Desigur o sa vina si pozele...mai pe seara o sa fie inainte de vopsire si dupa o sa fie maine-poimaine cel tarziu :-)
|
Hai cu pozele :X da`mi si mie pm cu pretul :))
|
6 Attachment(s)
Hai ca au venit si pozele am fost pana la zuz :-). Ce fund sexy are :)))
andrey ai PM |
Arata bne ma :D il vopsesti u?
|
Multumesc...Da, eu o sa il vopsesc :-)
|
imi place; tine-o tot asa; simpla si cu gust
|
Multumesc...fac si eu ce pot :sad:
|
pai tu ai dus-o sa iti scoata incuietoarea si 2 gaurele? lucru pe care puteai sa il faci singur? cu vopsitu era problema nu cu dat cu kit ce naiba... hai ca la finisat merge... da la vopsit trebuie sa ai mana daca vrei sa iasa cum trebuie sau o vopsesti in alta parte?
|
Da...a fost dusa la Mihai. Nu e cu chit e cu fibra de sticla parca :?: si nu ma bag eu la asa ceva. Finisatu acum e problema...sa vad maine pe unde gasesc ea e finisata mai trebuie foarte putin poate reusesc sa o finisez eu. Mai trebuie dat cu chit ceva sau dau direct cu spray ? De vopsit o vopsesc eu pentru ca va urma si o vopsire totala la masina asa ca nu are rost sa dau banii aiurea acum
|
ah in cazu asta am inteles... ca asa am si eu pleoapele alea nefinisate de juma de an ca am tot zis ca vopsesc masina... da o sa o manance rematu pana am sa o vopsesc eu :lol:
ce culoare vrei sa o faci ? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning