![]() |
Re: E90 - My new Beast BMW 335d
Frumoasa masinaria. Impozitele astea ne termina finaciar si psihic. Traim intr-o tara mizerabila din pacate :((
|
4 Attachment(s)
New adition for the moment ... Grila Carbon + Stopuri Led :D
Next adition : Jante M (modelu e92 ) + arcuri M-pachet coboara 3cm masina :D |
Quote:
|
Quote:
|
super bestia , sa te folosesti de ea sanatos !
|
Da ...am mai multe piese
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Astazi masina a mai primit niste jante pe 18" ASA AR1 + suspensie sport reglabila, articulatie fata noua , folie fumurie geamuri ... Revin diseara cu poze cand termin masina si e blana jos :D :lol:
|
stiu ASA AR1 pe 19 daca vrei ... :D cred ca merita ceva mai mari masina...
|
Esti vagabont sa moara fam mea :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!:D:D:D:D:D:D:D
ti-am zis ,repet,NU O VINDE NICIODATAAAA :peace: Caius,vrea 18 ca sa o puna pe burta bine de tot !!! |
Te coafeaza ? Asa AR1 19''
jantele sunt in germania au fost pe e60 (et 15 fata 20 spate/ nu stiu sigur daca merg la tine) 550e cu tot cu transport pana in Buc. |
Salut, felicitari de masina arata f bine si merge pe masura, am si eu o intrebare in legatura cu numarul de inmatriculare, am vazut in targoviste un bmw seria 3(nu stiu de care ca nu scrie pe el) gri, cam din 2004 si am vazut ca avea numarul DB 69 WPO, e doar o coincidenta sau il cunosti? era si el destul de ,,modificat''
|
6 Attachment(s)
New addition ... ASA AR1 18" ...
Pe sapt viitoare cand ii montez suspensia sport, o fac alb lucios cu design (linii) de DTM..La interior scap de mahon si il fac piano black .. + eleron luneta si eleron portbagaj ... :lol: |
un shadowline ar prinde bine ....
si-mi mentin ideea... 19 sunt pt e90... ;) bafta!! |
Quote:
iar la ce hortoape avem noi in Bucuresti 19 crede-ma nu e tocmai "ideea" potrivita;) intreaba-l pe EL ce au patit jantele de pe M3 E46;) PE 19 !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:37. |
- Copyright 2026 4Tuning