![]() |
Re: Renault CLIO S BV 94 JAF
Quote:
|
m foarte frumos,felicitari.am si eu o intrebare,imi zici si mie ce ulei folosesti?20w 50? asta de 20w50 e bun pt motoarele care papa un pic ulei?ms mult:D
|
Quote:
da andrei ma apuc sa fac casa cu cotiga asta mica :)) |
Vazuta personal, masina mi-a lasat o impresie de 100 de ori mai buna decat pe net...este cam maximum care se poate atinge la modificari de bun gust ale unui Clio...
Multumesc gras...:oops: |
ok ms,deci sa inteleg ca dejeaba as pune 20w50 tot aceiasi cantitate de ulei va manca:D ms mult
|
Arata bine masina. Pacat ca soferu e cam arogant si nu-si ajuta prietenii din Sacele :pelvic_th Luci inca te astept cu cutia de chibrite a ta :evil_laug
|
4 Attachment(s)
Faustino multumesc mult sper sa reusesc sa o fac cum doresc eu :)) stii tu o vorba "mare" om mare caracter ;) pacat ca ai slabit asa mult :))
robert tu vezi-ti de fumigena ta cu faruri afumate !!! si o poza de acum cateva minute cand am ajuns acasa !!!! |
3 Attachment(s)
...........
|
f frumos. felicitari !
|
waaaaaaa cate noutati....cum te las un pik nesupravegheat cum te apuci de prostii:)) ...super treaba..bv
|
Ba parca nu-ti trebuiau scoici pe masina de strada... Foarte misto Ronal-urile. Bravo!
|
Quote:
ms baieti o sa le polishez dupa care le montez gumele si le pun sus,multumiri lui cristi pt jante !!!! |
uite vezi cum nu i bine sa vb....eu adica eu i-am povestit de ronal turbo si acum .....el.....cum are BANI isi cumpara....doar asas sa imi faca in ciuda
|
foarte frumoase jantele si pe langa faptul ca sunt frumoase dau si bine pe masina,in general pe cele coupe dar modele mai batrane:D,trebuie doar roluesti putin pasajele:d,in rest todul e ok.felicitari pentru masina
|
Quote:
pasajele nu vor fi "roluite" nu au nevoie dar pe spate voi pune cu distantiere si pasajele le voi reface,si va primi o vopsea dupa care masina va fi .... DE VANZARE,voi monta caseta de directie de 16v franele fata de 16v si o voi vinde impreuna cu tot pachetul de motor 1.8 16v bara fata aripi fata aripi spate plus multiple piese de rezerve usi inca o capota de 16v haion si multe alte piese de mecanica noi si second !!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:47. |
- Copyright 2026 4Tuning