Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

RicardoM 20-04-07 13:59

Re: Intrebari si raspunsuri

Am uitat sa va spun am cs2..........merci inca o data

Boycu 21-04-07 20:40

1 Attachment(s)
Sal baieti iar am nevoie de avutorul vostru cum imi pot face si eu un logo frumos??in care sa scriu Boycu Stille???Sper ca va place cum vopsesc acum masinile;) ;) ;) ;)

MARI_NSL 23-04-07 16:50

sall .. as vrea a stiu si io cum pot sa fac sa imi iasa culoarea neagra mai bine ....daca aveti un tutorial ceva...pls postati ..;;)..sau sa imi explicatii ;)mss .

L33L00 23-04-07 17:05

poi din toate culorile negru e cea mai grea de realizat pt ca negru reflecta TOT asadar ori faci c/p de pe masini negre si brushezi ori brushezi :lol:

MARI_NSL 25-04-07 23:57

chiar nu avetii nici unu un tutorial cu culoarea negru ???

nytrous_oxide05 26-04-07 00:06

culorile negru si alb sunt cele mai usoare de obtinut... cel putin mie asha mi se pare...fi atent....selectezi caroseria sau partea p kre vrei s-o faci neagra....dai un desaturate k sa nu ramana reflexiile colorate....te duci in Variations....dai liniutza aia din dreapta sus din fereastra aia de la variations pe COARSE...liniutza e exact sub alea cu OK, Cancel etc.....si dupaia dai click o data sau de 2 ori in functie de situatie pe DARKER....culoare obtinuta este negru complet...si raman toate reflexiile si tot ce vrei...in acelasi timp...tot cu setarile astea...obtii opusul..adica alb...dand pe LIGHTER...

shantzu 27-04-07 15:53

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05 (Post 871343)
dai un desaturate k sa nu ramana reflexiile colorate....

daca reflexiile isi pierd culoarea din start ai un minus si culoarea poate sa fie mult prea ireala....
in ce hal a ajuns comunitatea asta :shock: ....

nytrous_oxide05 27-04-07 20:25

shantu yo as fi mai mult decat nebun sa zic ca m-as apropia la macar jumate din ce stii tu in VT... dar i-am zis sa dea acel desaturate pt ca in cele mai multe cazuri...mai putin in cele in care e soarele sau vreo sursa de lumina foarte puternica care sa bata direct pe masina...reflexiile nu se vad colorate pe negru...de exemplu copaci...cer...etc... imi cer scuze dak am gresit dar eu unu asa fac cand vreau sa obtin negru si arata real...

shantzu 28-04-07 02:30

pai din moment ce tu scoti toate reflexiile si le faci aceeasi culoarea nu mai iese real ;)
pare o culoare reala dar nu e ;)

nytrous_oxide05 28-04-07 10:03

1 Attachment(s)
sry dak ma bag aiurea in discutii dar yo asa fac pt ca am observat ca toate reflexiile pe masini negre nu sunt colorate....adica nu se reflecta ca in geamuri...copacii verzi...cerul albastru...etc... uite despre ce vorbeam :arrow: ...daca gresesc corecteaza-ma k de invatzat o sa mai am mereu kte ceva ...

HoricutzWSR 28-04-07 16:48

uita`te pe aripa din spate sa vezi ce incolora e casa aia...

shantzu 02-05-07 14:35

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05 (Post 874873)
sry dak ma bag aiurea in discutii dar yo asa fac pt ca am observat ca toate reflexiile pe masini negre nu sunt colorate....adica nu se reflecta ca in geamuri...copacii verzi...cerul albastru...etc... uite despre ce vorbeam :arrow: ...daca gresesc corecteaza-ma k de invatzat o sa mai am mereu kte ceva ...

uita-te si la casa de care a zis hori si la capota pe partea dreapta a masini ;)

Trickz 02-05-07 21:15

lasatil mah:D macar a incercat:D
ia de aici: http://www.photoshopedup.com/forum/viewtopic.php?t=7976
mai bibiliti voi pe acolo:D

Aaronnel^ 05-05-07 17:15

Am si eu o intrebare.

Stiti cumva un font care sa fie asemanator cu cel de la placutele de inmatriculare ?

10x anticipat:peace:

sebi2 07-05-07 22:26

bai care idee cum se face plexiglass imi trebuie urgent pls ....

All times are GMT +2. The time now is 10:02.

- Copyright 2026 4Tuning