![]() |
Re: Audi A4 B5 1.8 turbo quattro
Quote:
|
farurile nu le mai am le am vandut mai am doar stopurile la 150 d lei si farul din dreapta angel eyes 250 d lei
|
frumusica masina...
eu zic ca acel alb lucios arata foarte bine pe masina...si cat mai simpla(fara chestiile alea verzi si etc..) + o grila originala(nu de alta dar cea fara semn neagra la acel mult alb pare o pata neagra...) in rest treaba buna spor |
2 Attachment(s)
chestiile alea verzi a trebuit sa le pun ptr ca masina a suferit un accident si fata ink nu e vopsita.sper sa revina si culoare in fata cat d curand.multumesc ptr urari.am si eu o intrebare si o nedumerire sa dati si voi cu parerea va rog.iar am in cap sa schimb jantele:) am o obsesie pentru ele :)) :D uitati aici 2 poze ce zice ar da bine pe masina?
|
ramai la ce ai avut pana acum,arata mult mai ok
astea nu prea dau bine(mai ales ca is negre si gumele la fel si etc..) eventual hai sa iti dau eu niste jante smechere:D modulare 8 cu 9j....buza mica,mare polisate etc etc |
Lasale pe alea negre,cele de pe fata dau mai mult a mercedes...si nu sunt cine stie ce,fai si geamurile negre si aia e...
|
modelul de pe fata pare prea invechit ,cele de pe spate dau mai bine dar alta culoare sa se vada modelu,designu jantelor asa negre parca ii tabla,si cum a zis colegu mai sus niste folie pe geamuri :lol:
|
mie imi plac alea de pe fata;ai zis cas modulare pe spate punele 9j si moare lumea;parerea mea;in rest toate bune;km multi fara incidente
|
Vand set de jante amg aero ii modulare pe 18 8,5 j et 44 5x112 cu cauciucuri 215/40/18.jantele trebuiesc reconditionate dar nu bat nu sunt lovite.pret 370 de euro.sau schimb cu 17 cu buza prindere 5x112.
|
jantele s-au vandut surpriza pe sezonul urmator :) sau mai repede
|
3 Attachment(s)
la mine au ajuns jantele :)
le-am luat capacele si am facut rost de chei ca sa le desfac...intra in cateva zile la vopsit si polishat :)...trebuie sudate 2 jante dar se rezolva :( |
bestial arata masina sa le folosesti sanatos si fara gropi...la mine trebuie schimbate cauciucurile ca is prea mici :) dar e ok :) restul sa vedem :) 2 jante sudate?ptr?ziceai de una.da scapa sau ceva?
|
Imi place la nabunie masinuta ta, esti multumit de motor si de transmisia 4x4 in special iarna?
|
sincer sunt foarte multumit de masina de motor de 4x4.iarna e o satisfactie mare sa conduci 4x4 fara nici o problema.de motor sunt foarte multumit.de 3 zile am scos masina de la service.a stat o luna a primit unele mici modificari.am schimbat segmenti am pus la punct tot motorul ambreaj am schimbat turbo si a primit un bow.eu unul sunt extrem de multumit de ea si mi ar parea fff rau sa o dau...
|
Quote:
:) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning