![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
1 Attachment(s)
seamana cu KYL`ul...dar nu e cabrio :-P
-- si uite ptr jante ...nisthe borbeturi nu ar strica pe ursar. |
7 Attachment(s)
Ceva "micuts" si de la mine :lol:
RedGolf |
@StreetStyle22-in legatura cu headcover-ul dacie: as vrea sa il fac da nu stiu sa bag link in cfg, poate daca ma ajuta cnv de pe gom sa vad...in legatura cu headcover-urile tale, te pot ajuta la partea 3d(modelat, texturat) cfg si java sunt cam bata cu ele :)
@SST 06-trimite-mi pm cu id tau ca sa iti fac niste setari la grafica si sa te invat cum sa instalezi corect jocu si ce versiune sa iti bagi :) @Job20-schimba driverul la placa video pt ca vad ca nu iti vede reflectia CHROME :) @bLoNduL-intrati in nvidia control panel(daca aveti placa video N-vidia), sau aty catalyst control center(daca aveti placca video ATI) -->3d settings-->advanced si dati Antialiasing si Anisotropic Filtering la maxim :) |
e un low ride? :D frumos foc.
|
am ultimu driver de la nvidia :oops:...
LE : pai mancatzias... sa fac atatea ptr ca sa mearga chrome`ul noaptea? ... am sa incerc...ms oricum. |
Quote:
|
Quote:
Eu nu ma inteleg cu rpk'urile deloc :lol: Oricum ar fii misto sa-ti iasa headcoverul. :D Ceva in genul cum e la Audi R8. Vineri ma pun sa fac scripturiile in java pentru motoarele 1.4 8v,1.6 8v si 1.6 16v.Sper sa-mi iese sa le fac cat de cat apropiate de realitate. |
7 Attachment(s)
ce ziceti de acest e38? Bestial Loganul Maryus good job :D
|
3 Attachment(s)
danny125 - frumoss..;)
Pareri ? |
Quote:
|
Quote:
Buna treaba ! tot asa si esti Bo$$ :)) Quote:
|
Quote:
as dori "PINKS in every night race", este pe gom site (unde am vazut ca esti si tu acolo cu lucrarile tale) la linku' asta ii lipseste linku de dowload...daca stii cine l-o facut il poti vb cu el te rog ca il vreau neaparat....sau daca il ai tu....ms |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cand bagi un patch/mod/masina , si apoi intrii in joc si iti da erroare. Foarte frumos te duci si stergi ce ai bagat si ar sa iti mearag ;))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning