Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

Job20 13-05-10 10:43

Re: Street Legal Racing - Redline v2

1 Attachment(s)
seamana cu KYL`ul...dar nu e cabrio :-P

--
si uite ptr jante ...nisthe borbeturi nu ar strica pe ursar.

Mikidude 13-05-10 10:53

7 Attachment(s)
Ceva "micuts" si de la mine :lol:
RedGolf

Maryus_x90 13-05-10 13:11

@StreetStyle22-in legatura cu headcover-ul dacie: as vrea sa il fac da nu stiu sa bag link in cfg, poate daca ma ajuta cnv de pe gom sa vad...in legatura cu headcover-urile tale, te pot ajuta la partea 3d(modelat, texturat) cfg si java sunt cam bata cu ele :)

@SST 06-trimite-mi pm cu id tau ca sa iti fac niste setari la grafica si sa te invat cum sa instalezi corect jocu si ce versiune sa iti bagi :)

@Job20-schimba driverul la placa video pt ca vad ca nu iti vede reflectia CHROME :)

@bLoNduL-intrati in nvidia control panel(daca aveti placa video N-vidia), sau aty catalyst control center(daca aveti placca video ATI) -->3d settings-->advanced si dati Antialiasing si Anisotropic Filtering la maxim :)

bLoNduL 13-05-10 13:11

e un low ride? :D frumos foc.

Job20 13-05-10 13:12

am ultimu driver de la nvidia :oops:...

LE : pai mancatzias... sa fac atatea ptr ca sa mearga chrome`ul noaptea? ...

am sa incerc...ms oricum.

Maryus_x90 13-05-10 13:14

Quote:

Originally Posted by Job20 (Post 3356936)
am ultimu driver de la nvidia :oops:...

incearca sa il dezinstalezi si bagal pe cel original(Care l-ai primit la placa video cand ai cumparat-o)

StreetStyle22 13-05-10 13:28

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3356930)
@StreetStyle22-in legatura cu headcover-ul dacie: as vrea sa il fac da nu stiu sa bag link in cfg, poate daca ma ajuta cnv de pe gom sa vad...in legatura cu headcover-urile tale, te pot ajuta la partea 3d(modelat, texturat) cfg si java sunt cam bata cu ele :)

@SST 06-trimite-mi pm cu id tau ca sa iti fac niste setari la grafica si sa te invat cum sa instalezi corect jocu si ce versiune sa iti bagi :)

@Job20-schimba driverul la placa video pt ca vad ca nu iti vede reflectia CHROME :)

@bLoNduL-intrati in nvidia control panel(daca aveti placa video N-vidia), sau aty catalyst control center(daca aveti placca video ATI) -->3d settings-->advanced si dati Antialiasing si Anisotropic Filtering la maxim :)

Eu nu ma inteleg cu rpk'urile deloc :lol:
Oricum ar fii misto sa-ti iasa headcoverul. :D Ceva in genul cum e la Audi R8.

Vineri ma pun sa fac scripturiile in java pentru motoarele 1.4 8v,1.6 8v si 1.6 16v.Sper sa-mi iese sa le fac cat de cat apropiate de realitate.

danny125 13-05-10 15:05

7 Attachment(s)
ce ziceti de acest e38? Bestial Loganul Maryus good job :D

capa` 13-05-10 15:09

3 Attachment(s)
danny125 - frumoss..;)

Pareri ?

2fast4u_DK 13-05-10 15:22

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3355995)
Uite ca am reusit sa`l fac mai frumos ca al tau, cred... lasam pozele sa vorbeasca

Ti'a iesit super vere :D...imi place mult :X

Mikidude 13-05-10 16:19

Quote:

Originally Posted by capa` (Post 3357203)
danny125 - frumoss..;)

Pareri ?

F*ck you.....:shock::shock:
Buna treaba ! tot asa si esti Bo$$ :))

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 3357196)
ce ziceti de acest e38?

Arata bine, dar parca ar cam trebui sa schimbi si tu reflectia jocului, zic eu !:-)

autOcty 13-05-10 17:39

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3356939)
incearca sa il dezinstalezi si bagal pe cel original(Care l-ai primit la placa video cand ai cumparat-o)

o intrebare/rugaminte...
as dori "PINKS in every night race", este pe gom site (unde am vazut ca esti si tu acolo cu lucrarile tale)
la linku' asta ii lipseste linku de dowload...daca stii cine l-o facut il poti vb cu el te rog ca il vreau neaparat....sau daca il ai tu....ms

FesnicIlie 13-05-10 20:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by autOcty (Post 3357562)
o intrebare/rugaminte...
as dori "PINKS in every night race", este pe gom site (unde am vazut ca esti si tu acolo cu lucrarile tale)
la linku' asta ii lipseste linku de dowload...daca stii cine l-o facut il poti vb cu el te rog ca il vreau neaparat....sau daca il ai tu....ms

uitel mie cel putin nu mi-a mers (risti sa-ti strici slrr)

SST 06 13-05-10 20:46

Cand bagi un patch/mod/masina , si apoi intrii in joc si iti da erroare. Foarte frumos te duci si stergi ce ai bagat si ar sa iti mearag ;))

FesnicIlie 13-05-10 20:47

Quote:

Originally Posted by SST 06 (Post 3358021)
Cand bagi un patch/mod/masina , si apoi intrii in joc si iti da erroare. Foarte frumos te duci si stergi ce ai bagat si ar sa iti mearag ;))

pt mine era ?

All times are GMT +2. The time now is 09:28.

- Copyright 2026 4Tuning