Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Multa munca pentru o...pisi... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/18144-e36-munca-pisi.html)

MC Mate 25-12-06 17:40

Re: Multa munca pentru o...pisi...

nasol rau, imi placea masina super mult, ce pot sa zic decat bafta cu asigurarea si sa fii sanatos sa te apuci de alta

mihaitzaa 25-12-06 19:28

da...sper si eu sa ma apuc cat d curand d alta..da' stau la mana asigurarii deocamdata...

dj01fad 25-12-06 19:56

sa ma ..... pacat; ala e un loc unde multe masini si-au gasit sfarsitul; era unul dintre putinele bmw-uri pe gustul meu :(
sper si eu sa iti dea totala ca sa iti dea toti bani pe ea; oricum e cu cantec; nu vreau sa te sperii, dar nu conteaza cat de rau e indoita, ci conteaza cat ar fi costul de reparatie la service pt ca asa se da totala (am un amic care a avut o octavia facuta praf rau in spate si i-au reparat-o cu deviz de 240 mil); unde e masina acum?

Peter4ever 25-12-06 20:06

nasol rau de tot :( bmw-ul tau si cu al lui piticu erau singurele care imi placeau din cr , sa ne tii si pe noi la curent cu ce planuri de viitor ai , poti sa dai mai multe detalii despre acident probabil majoritatea sunt curiosi nasol omule :(

Al3xius 25-12-06 20:51

Quote:

Originally Posted by mihaitzaa (Post 674183)
Locu' ala ti'am zis k e cimitiru' cu surprize...la Asiban e asigurata

Bine ca nu e la taranii aia la transilvania ca eu am avut mari meciuri cu ala de-acolo !

Bafta multa si sa dea Domnu` sa-ti dea dauna totala(sa il stimulezi pe agentu ala cu o sticla de wiskey neaparat) si sa faci o pisi cel putin la fel de tare ca asta ! :( Sarbatori fericite !

mihaitzaa 26-12-06 02:44

ms la fel Sarbatori Fericite si voua (masina e in garaj)

mike20 26-12-06 20:47

mare pacat ...era una din pisicile cele mai reusite...si nu conteaza k a murit in zilele de glorie...nu trebuia sa moara...era prea frumoasa k sa i se intample ceva....mult noroc la urmatorul proiect

GAB35DJ 27-12-06 19:14

Mihaitza Fara Suparare Schimba Culoarea...poate Ea O Fi Ghinionu De Nu Ai Parte De Ele....

mihaitzaa 27-12-06 22:49

sa stii k ai dreptatea ta....

Mihaitza_tdi 29-12-06 12:02

De ce nu incerci un negru perlat....parerea mea k ar da bine! Bafta;)

dj16xxs 29-12-06 12:23

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 678651)
De ce nu incerci un negru perlat....parerea mea k ar da bine! Bafta;)

a terminat de indreptat la ea mai are un pic de chituit in spate si maine cred ca o vopseste....i-am zis si eu negru dar mihaitza asta numai portocalie vrea....

INCREDIBIL.....fa-o mah MARO...ba nu....GRI....nu nu....verde....nuuuuuuuu.....stiu....alba....offff f

shantzu 29-12-06 15:02

pai si pana la urma tot portocalie o face ? sau nici el nu stie..

dj16xxs 29-12-06 15:41

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 678825)
pai si pana la urma tot portocalie o face ? sau nici el nu stie..

mai e mult pana acolo...culoarea prea putin conteaza acum...

MC Mate 29-12-06 16:25

sa inteleg k te-ai apucat sa o refaci?sau nu m-am prins eu de aluzia lui XXS???

colegutu_2005 29-12-06 17:56

va salut pe toti.....vreau sa iti spun in primul rand felicitari ptce ai putut sa faci din pisikutza asta ....chair a iesit sueper mijto....multi si-ar dori o astfel de masina....pacat insa ca nu ai apuakt sa te bucuri de ea....nu eshty singurul ...suntem multi cei care au patit chesti de genu asta.....pacat...insa parerea mea...akum nu stiu n uam fost la fata locului...dar cred k in accidentul tau este vb de lipsa de experienta....nu zik k eu as avea....nu vrea sa va suparati [pe mine....dar lipsa de experienta face cele mai multe victime mai ales celor cu bmw-uri....din fericire am si eu 4 bmw:D multa abfta...si sper ca dupa sarbatori sa se finalizeze ceva cu cei de la asigurari si sa ne anunti......SARBATORI FERICITE:D

All times are GMT +2. The time now is 07:32.

- Copyright 2026 4Tuning