Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NFS Underground 2 Editia Romaneasca (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/176453-nfs-underground-2-editia-romaneasca.html)

mariokynes 25-06-11 11:04

Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca

Bai Cupidon,nu-i mai lua asa tare pe baieti mai,ca nu au toti ca tine 16 ani si nici o grija,mai au si scoli,altii muncesc,nu stau numai pe net,lasa-i ca poate o sa faca ei ceva ,pana la urma si eu la randul meu astept ca tine si ca altii de pe aici ...

kupidhon 25-06-11 11:08

ma vere tu teai uitat de cand lucreaza astia la joc???? de vreo 1 an jumate 2 cam asa si nu au avut timpo sa il termine ca in plm masinile le puneau in 1 zi 2 si cu moduficarile din garaj si harta ca nu e mare greutate ca astia stiu si eu sa le fac si le-am facut ...ca de cat le iei dpa site si le pui acolo unde trebuie ... si gta ai terminat...si pt limba romana a jocului ar trebui sa fie un pach si de cat il instaleaza ...

mariokynes 25-06-11 11:25

1-la mana: invata sa scrii corect gramatical,2-la mana:nu sunt varul tau si 3 la mana:daca esti asa internaut de ce nu te pui tu sa-l faci in 2-3 zile ce zici,poate iti dau si un suc(ca esti minor,altfel ti-as da o bere)cand ajung la Craiova... vrei?
si gata cu off-topicul ...

kupidhon 26-06-11 12:46

bv ma esti tare ... :)))) comentasi si tu ceva

LP_2011 29-06-11 22:56

ce vorbesti prietene acolo numai tu sti...pai NFSU2 e un joc extrem de complex,desi nu pare.eu sunt de parere ca ei s-au aruncat cam prea sus.
in primul rand sunt zeci de piese custom de pus pe masina ...incepand de la bare ,jante,cat-tail,oglinzi si sute de combinatii ...toate pentru fiecare masina.deci ei trebuie sa deseneze toate piesele astea pentru fiecare masina in parte,pentru ca nu poti sa le lasi asa cum sunt ele din joc ca nu se inchid golurile...ehe..asta e munca,nu 2-3 zile ce spui tu si 100 ron costuri pe bere si chipsuri...nu mi-o luati in nume de rau dar s-a cam ars gazul degeaba atatea pagini aici...

kupidhon 03-07-11 11:38

Quote:

Originally Posted by LP_2011 (Post 4431979)
ce vorbesti prietene acolo numai tu sti...pai NFSU2 e un joc extrem de complex,desi nu pare.eu sunt de parere ca ei s-au aruncat cam prea sus.
in primul rand sunt zeci de piese custom de pus pe masina ...incepand de la bare ,jante,cat-tail,oglinzi si sute de combinatii ...toate pentru fiecare masina.deci ei trebuie sa deseneze toate piesele astea pentru fiecare masina in parte,pentru ca nu poti sa le lasi asa cum sunt ele din joc ca nu se inchid golurile...ehe..asta e munca,nu 2-3 zile ce spui tu si 100 ron costuri pe bere si chipsuri...nu mi-o luati in nume de rau dar s-a cam ars gazul degeaba atatea pagini aici...

ma o fi ca nu zic eu da na nu au mai dat nici un sem de viata de nujtiu cat timp ... ca eu m-am tot uitat peste topic si chiar ca asta a fost o pierdere de timp sa postez aici ...nu numai eu ci si ceilalti... oricum o-m trai si o-m vedea ce s-o mai face... la jocu asta .

xenon24 19-07-11 12:51

Daca nu stiti nu vorbiti.Ei nu sunt obligati sa puna in topic orice textura modificata sau orice janta adaugata in joc.Sper sa se tina de treaba fiindca stiu cum e,am avut si eu o tentativa de a modifica jocul,nu doar din perspectiva masinilor,si e extrem de greu,multe ore in fata calculatorului si multa durere de cap.De nervi nu mai zic.Daca vrei sa faci ceva original dureaza mult,daca nu iei moduri de pe alte site-uri si iti faci nfs modificat in 2-3 zile.Succes baietilor si spor la munca!

..::AnDy007::.. 19-07-11 13:47

pai daca e asa de complicat,o sa si coste tot jocul?

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning