![]() |
Re: Duminica 14 MAI - CURSA LEGALA la Tg Jiu soldata cu o persoana decedata
lipsa de experienta a soferului s-a vazut in filmare, sunt convins ca nu si-a dat seama ce traiectorie urmeaza sa ia masina...
|
Quote:
|
Quote:
Data vitoare au spus baietii,cursantii-liniutarii ca nu te iarta daca mai dai gres.:lol: :lol: :lol: Nu vreau sa fiu macabru, totusi a murit un om, poate nu cel care trebuia insa umorul e ceva natural la romani. |
cine e motoc? sau nu vreti sa spuneti...
|
Quote:
|
cred ca se refera la o franare furibunda si in ultimul moment :)
|
stiti cum sta treaba ?
e logic ca pe organizator sa il doara fix in pix de cum stau spectatorii din momentul in care tu semnezi acea fisa de inscriere si itzi iei asupra ta toata vina si tot ce trebuie sa faca el e sa asigure prezenta unui echipaj de pompieri si a unui echipaj de salvare. ia sa fie reglementat prin lege ca organizatorii sa ishi asume responsabilitatea in cazul unui accident sa vedeti ce o sa se intample. Ori se pun serios pe treaba si investesc bani in niste banci suspendate asezate la o distanta rezonabila ( ca defapt de asta sta toata lumea la 3 pasi de traseu , sa vada cursa ) ori se lasa de treaba si rezolva divergentele noaptea. si de asemenea nu cred ca oricine v-a mai putea organiza asa ceva din mai multe motive. |
Quote:
Quote:
Motoc era un domn de pe la politie ceva care la cursa din decembrie 2005 se afla in zona de franare, dintr-o greseala a mea + alti factori am reusit sa opresc masina foarte aprope de capatul zonei de concurs.........(cauta pe forum si o sa gasesti detalii), zona in care se afla si respectivul domn , ma abtin de la alte comentarii, care ar putea fi rautacioase. Quote:
|
Quote:
Organizatorul oricum are de suferit daca sunt probleme si sufera toti organizatori, de aia ma oftic eu ca pentru niste pacalici ajung sa plateasca toti. |
eu cred ca organizatorul unei curse, trebuie sa puna mai mult accent pe siguranta spectatorilor
|
Sunt de acord.
Si trrebuie sa-si asume multe responsabilitati. |
Femeia decedata este vecina perete-in-perete cu mine (sunt din Tg-Jiu) si avea si un copil mic.
Organizatorii au fost CORAL AUTO, daca nu ma insel. Pe prostul ala cu Fabia l-am vazut recent prin oras (cu masina cu tot), deci nu a patit nimic. Vai de mamaliga lui ... mare "jmecher" cu cozorocul intors se duce la curse cu cutia aia de masina sa se dea ciumeg. Ptiu Am intreaga filmare facuta la fata locului, insa prefer sa nu o fac publica. Pe mine m-a ingrozit pur si simplu ... |
Te rog sa-mi dai mie pe mail filmul daca poti.
Daca era un concur organizat nu e vina soferului si nici a organizatorului daca a spus unde sa se st5ea. Vina lui e ca nu avea salvarea la indemna. |
Sebastian - este vina organizatorilor, dar si a "soferului"(inconstienta pura) ! Totul s-a desfasurat pe o strada ff. ingusta, cu un trotuar mic(unde trebuia sa stea multimea de oameni) delimitat de-o parte si de alta de ZIDURI (deci nu aveau unde sa fuga). Femeia respectiva statea la locul ei - veniseara toti 3 cu copilul sa vada masinile. A fost prinsa intre masina si copac.
Organizatorii au fost niste imbecili, ca tot concursul ala, de altfel - erau jaloanele puse atat de aproape unul de celalalt incat nu puteai merge cu mai mult de ~ 5km/h, dar s-a gasit puiul de pilot sa se rupa in figuri ... Sa nu mai spun ca la fata locului nu s-a aflat nicio salvare, NIMIC. Dupa ~10min a venit salvarea; femeia a fost transportata de urgenta la spital, apoi cu elicopterul la Tg-Mures(cred), unde a fost operata. Prognosticul postoperator era bun, insa peste noapte au aparut complicatii si a murit. Daca as sti ca n-ar ajunge pe net filmarea ti-as da-o cu cea mai mare placere insa, din respect pt. familia ei, nu pot sa fac lucrul acesta; mai ales ca sunt imagini destul de explicite. |
ok, dar hai sa-i lasam sa-si dea cu parerea pe cei abilitati
crezi ca daca era la puscarie cel catre a facut accidentul era mai bine? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning