![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
tuner, exotic, muscle. cele mai multe tunere, apoi exotics, si 1-2ua muscle caruri.
|
Yo sunt disperat de muscle...numa cu muscle o sa joc...dak nu o sa fie skyline bineinteles:twisted: ...
|
Scuzati dar asta e un offtopic... ce masina credeti k e mai buna...un gallardo tunat sau un skyline tunat??:?: :???:
|
eu zic k lamborghini e mai buna k toate mashinile ....recunoashtetzi k la viteza maxima mai are oleak si zboara :rockon:
cel putzin asha mi se pare :2gun: sosky_serban ....id de mess love LAMBORGHINI !!!!!!!! :peace: |
Quote:
categoric gallaline`u..... cel mai bun ... |
Quote:
|
Quote:
anyways... eu nu sunt genul de om care sa stea non-stop la PC sa se joace NFS, CS, LFS, SRS, etc, si sa ajung ca tipu asta ->:dizzy: sunt entuziasmat ca restu' jucatorilor de nfs, dar asta nu inseamna ca traiesc pt joc, doar incerc sa ma destind si sa traiesc bine!:joy: |
eu zic sa nu va mai agitati degeaba k sunt toate puse in aceasi oala...uitati-va la video autosculpt...video 2 si o sa vedeti k sunt puse la gramada...deci chill ;)
|
|
te cred frate...dar acolo i-ti arata tipul masinii...dar la inceput de joc nu te pune sa ajegi o varianta...sunt toate in aceasi cariera...
|
fratzilor.... cand apare demo-ul?? sunt tare curios sa vad dak imi merge joku!! k calcu meu nu e tare bun. asta e!!!
|
pai demo;ul apare pe 3 septembrie
|
fratrzilor... cand apare demo-ul k vreau sa vad dak imi merge!!!abia astept!!!
|
ce dracu mah eu scrisesem aici cand apare demo;ul.
cristi demo;ul apare pe 3 septembrie |
inca 3 zile si apare demouulllll:drunk: ... aveti idei de pe unde o sa il luam ? de pe situ oficial oare? odc ? torente ? daca stiti ceva nu ezitati sa spuneti si celorlalti :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning