![]() |
Re: Cursa de acceleratie, Suceava, 28.05.2006
Daca e gata nova pana pe 25 ... vreau sa vad cat de rea e ... pe propria piele. Chiar si sfi sa fi fost .... nu de alta dar avem si noi unul . BLP il cheama . Cine stie ... cunoaste .
|
Quote:
|
hmmm...
cum dreq nu reusesc eu sa-mi termin masina pana pe 25? :( tocmai am aflat k voi veni.. k simplu spectator... |
Quote:
P.S. ai cerut mai demult o revansa ... eu fairplay vroiam sa-ti acord una |
sa mor d draci
crede-ma k singurul motiv pt kre voiam sa vin era k sa ma dau cu tine :(:(:( mooor d ciuda, mai ales k la ultima cursa p kre am facut-o aman2 mie mi se rupsese intinzatorul la lantz, de nu stiam de ce bate asa motorul :D hmmm... norocul meu k abia a inceput vara si k tu esti adicted ca si mine, deci ne vom intalni sigur :D bafta multa si... la mai multe curse castigate ;) a, da, sa nu uit, imi place mai mult asa culoarea masinii decat cu botul negru :) |
[QUOTE=yknot]sa stii ca la un gtt doar "scurtarea tijei" nu este de un bun augur, fara si altele complementare risti sa pleci cu motorul in batista.... dar sa-ti propun ceva: daca vii la braila te dai cu o dacie nova?... ca sa fie mai aproape de masina ta ;) .... da, de nova 1.8 16v e vorba...[/QUOTE
E posibil sa nu particip la braila, dar sper ca in viitorul apropiat sa onorez provocarea! |
eu va doresc succes la toti..
|
salut baieti data viitoare cand se mai face curse ... de viteza.. am sa particip si eu cu o troaca de masina poate iau o dacie:P
|
vreau si eu un site de la baitii de la CRAZY DRIVERS pls daca se poate
|
Quote:
bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning