![]() |
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
slabe sanse sa gasesti asa ceva...
|
misto masina ai grija de ea ca si ea are grija de tine bafta prietene ,spor incontinuare:-P:-P:-P:-P:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina...ai grija de faci cu ea ;)
|
Quote:
|
Felicitari Cosmine, arata din ce in ce mai bine8)
Se vede ca iti place sa lucrezi la ea si ca ai si tot timpul necesar pentru a bibilii la detalii..asa se face treaba, cu rabdare si dedicare;) Succes in continuare si sa mai vedem lucruri bune facute pe la SNR-ica:-) |
6 Attachment(s)
Quote:
Si o poza mai recenta cu SNR-ica pentru ca am reglat si eu frana de mana si m-am dat putin cu ea pe pietris sa vad daca e in stare de ceva:lol: si sincer sa fiu, chiar imi place cum se duce, ca are rotile inguste pe spate si aluneca bine 8) voi face si un filmulet daca o mai incerc odata sau de doua ori:lol: |
ce parerea aveti de turometrul meu?8)
|
frumos turometru . Intra pe mes sa vorbim.
|
Quote:
|
30 Attachment(s)
Salutare dragi colegi! Astazi, cu toate ca a fost Duminica nu m-am putut abtine sa nu fac ceva la SNR-ica...:rolleyes2 l-am chemat pe prietenul meu, este user pe DC.ro Danut-DNX-ARN m-a ajutat cu franele, si desigur cu pozele. Pai am facut la SNR-ica urmatoarele:
-am curatat piesele pe la mecanica, si am verificat directia -am aerisit franele, acum la prima pedala te pune in cap! -am curatat jantele de rugina,le-am vopsit cu bronz care m-a costat 3,5 lei, dar e super bun nu se cojeste, nu se ingalbeneste la soare, etc -am reglat din nou frana de mana si acum am incercat-o pe viteza mai mare(55-60) si sincer sa fiu sunt satisfacut de cat de bine se invarte(vede-ti poza) si cam atat, maine ma duc sa verific daca mi-a venit coletul cu turometrul8) abia astept! si cam atat....o sa v-a pun imediat la curent cum il achizitionez! Am uitat sa precizez, pe tamburii spate, am capacele ne batute si ne scoase din 1981 de cand a fost luata de vecinul meu, are pana si acel lipici sau vaselina pe ea! E super grozav! |
10 Attachment(s)
Uitase-m sa v-a spun ca mi-am schimbat saibele si piulitele la stergatoare mi-am pus din acelea cromate si arata SUPER GROZAV! Imi place foarte mult! si mi-am schimbat si scrisul 1300 acum imi mai ramane sa gasesc un DACIA impecabil, si am toata colectia:D
|
felicitari copilu pt munca si pasiunea ta de la varsta asta;)
|
Care munca????
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning