Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/171672-dacie-doua-tinerete-db-04-snr-snr-ica.html)

Old_boy 07-06-10 09:05

Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica

slabe sanse sa gasesti asa ceva...

George RHD 07-06-10 09:14

misto masina ai grija de ea ca si ea are grija de tine bafta prietene ,spor incontinuare:-P:-P:-P:-P:-P

Cosmin-SNR 07-06-10 17:03

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3422014)
slabe sanse sa gasesti asa ceva...

Poate la magazine..:)) ma rog oricum multumesc!

Cosmin-SNR 07-06-10 17:05

Quote:

Originally Posted by George RHD (Post 3422024)
misto masina ai grija de ea ca si ea are grija de tine bafta prietene ,spor in continuare:-P:-P:-P:-P:-P

-Multumesc mult George, Bafta si tie in continuare cu RHD-ul sa il vedem pe strazi :woowoo:

BOGDAN_UWW 09-06-10 10:56

frumoasa masina...ai grija de faci cu ea ;)

Cosmin-SNR 10-06-10 12:53

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 3428193)
frumoasa masina...ai grija de faci cu ea ;)

Merci mult Bogdan, ai grija si tu ce faci cu baba ta ;)

Nastase Bogdan 17-06-10 19:12

Felicitari Cosmine, arata din ce in ce mai bine8)
Se vede ca iti place sa lucrezi la ea si ca ai si tot timpul necesar pentru a bibilii la detalii..asa se face treaba, cu rabdare si dedicare;)

Succes in continuare si sa mai vedem lucruri bune facute pe la SNR-ica:-)

Cosmin-SNR 17-06-10 20:11

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3448526)
Felicitari Cosmine, arata din ce in ce mai bine8)
Se vede ca iti place sa lucrezi la ea si ca ai si tot timpul necesar pentru a bibilii la detalii..asa se face treaba, cu rabdare si dedicare;)

Succes in continuare si sa mai vedem lucruri bune facute pe la SNR-ica:-)

Multumesc Foarte mult Bogdan, asa este imi place sa lucrez la ea, deoarece nu am ce sa fac timp de 3 luni pe bara....asa mai fac si eu cate ceva pe la ea ca sa imi omor timpul....V-a promit ca vor aparea lucruri din ce in ce mai noi pe SNR-ica si nu v-a voi dezamagi ;) peste cateva zile v-a aparea si o folie omologata ca in vara aceasta am cea mai mare nevoie de ea deoarece tine mai multa umbra,si nu se mai face canicula aceea in masina, vom vedea cum arata si daca da bine poate, POATE o sa ii pun si dupa reconditionare, deocamdata mai bibilesc la ea una alta, mai strang o piesa 2 ce pot si eu...:-) Ca noutati am cumparat un turometru de la un user de pe DC(Cip daca il cunoaste cineva) este din acela care se monta pe dacii acum ceva timp si indica si bine...voi pune si poze sa vede-ti despre ce este vorba, acum astept sa imi primesc coletul si sa il montez pe SNR-ica sa vedem daca isi face datoria:D si voi pune si un filmulet ca sa v-a dati seama ca indica bine :-P

Si o poza mai recenta cu SNR-ica pentru ca am reglat si eu frana de mana si m-am dat putin cu ea pe pietris sa vad daca e in stare de ceva:lol: si sincer sa fiu, chiar imi place cum se duce, ca are rotile inguste pe spate si aluneca bine 8) voi face si un filmulet daca o mai incerc odata sau de doua ori:lol:

Cosmin-SNR 17-06-10 20:31

ce parerea aveti de turometrul meu?8)

catlin25 17-06-10 20:37

frumos turometru . Intra pe mes sa vorbim.

Cosmin-SNR 17-06-10 20:57

Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 3448790)
frumos turometru . Intra pe mes sa vorbim.

Ok sefule;)

Cosmin-SNR 20-06-10 21:47

30 Attachment(s)
Salutare dragi colegi! Astazi, cu toate ca a fost Duminica nu m-am putut abtine sa nu fac ceva la SNR-ica...:rolleyes2 l-am chemat pe prietenul meu, este user pe DC.ro Danut-DNX-ARN m-a ajutat cu franele, si desigur cu pozele. Pai am facut la SNR-ica urmatoarele:
-am curatat piesele pe la mecanica, si am verificat directia
-am aerisit franele, acum la prima pedala te pune in cap!
-am curatat jantele de rugina,le-am vopsit cu bronz care m-a costat 3,5 lei, dar e super bun nu se cojeste, nu se ingalbeneste la soare, etc
-am reglat din nou frana de mana si acum am incercat-o pe viteza mai mare(55-60) si sincer sa fiu sunt satisfacut de cat de bine se invarte(vede-ti poza) si cam atat, maine ma duc sa verific daca mi-a venit coletul cu turometrul8) abia astept!
si cam atat....o sa v-a pun imediat la curent cum il achizitionez!
Am uitat sa precizez, pe tamburii spate, am capacele ne batute si ne scoase din 1981 de cand a fost luata de vecinul meu, are pana si acel lipici sau vaselina pe ea! E super grozav!

Cosmin-SNR 20-06-10 22:44

10 Attachment(s)
Uitase-m sa v-a spun ca mi-am schimbat saibele si piulitele la stergatoare mi-am pus din acelea cromate si arata SUPER GROZAV! Imi place foarte mult! si mi-am schimbat si scrisul 1300 acum imi mai ramane sa gasesc un DACIA impecabil, si am toata colectia:D

dog99 20-06-10 22:49

felicitari copilu pt munca si pasiunea ta de la varsta asta;)

bolidu' 20-06-10 22:53

Care munca????

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2026 4Tuning