![]() |
Re: Masinile si userii nostrii
Da, da. Numai ca Zsolti dde la TurboCenter avea jante de aliaj pe el.
|
Quote:
|
Mersi Juana_man
|
2 Attachment(s)
Dupa o saptamana de slefuit si vopsit, mi-am terminat gentile... :rolleyes2
Before - after |
frumos ti-au iesit gentile...bafta in continuare
|
Mersi raul
|
1 Attachment(s)
Tweeterele mele:
2 boxe de 30cm, 600w buc 1 amp (micutz) 400w 1 condilau Incinta facut de mine, calculat si invelita cu piele. Mai ramane de schimbat firele, findca is urate (au fost montate pt test), pus un amp. mai mare si finish. |
pot sa iti dau un sfat?schimba cablurile alea si incearca basi si invers in lada...iar tot un sfat dxaca vrei sa stii realitatea acelor difuri la wati iti zic io amplifu 200 rms in punte iar acele difuri daca is mnc atunci max 200 rms ;)
|
Soundidentity, aia e problema ca incinta e prea fixa, daca pun boxele invers imi ia din incinta si nu mai suna asa cum imi place mie. Problema e ca nu m-am gandit la asta cand am inceput sa fac cutia. In mare parte imi place hip-hop, si imi place cand basu suna putzin mai lung si mai jos decat ar trebui, daca intorc boxele, basu e mai curat, dar nu ajung la aceias performanta cu ele (cred ca din cauza incintei). Am un test de subwofer, cu boxele montate asa cum e acuma, pot ajunge la frecvente pe care nu mai le aud, numai simt ca imi crapa plamani, iar daxa pun un pahar cu apa pe bord, in 3 secunde e gol. Daca intorc boxele, in pahar apa numai valuri face.
Am incercat cu amplifu hurrican 600, ai de p..la mea. E diferentza foarte mare. Daca ascult muzica tare, cu amplifu asta, si ii dau volum treptat, de la un nivel numai mediile si inaltele imi cresc, amplifu e la max, boxele inca dorm. M-am gandit si io la varianta sa mai iau inca un amplif cum am acuma, findca is faine, si daca ii dai cox distorsionarea e atat de mica ca aproape nu-l auzi. Si atunci daca is 2 amplifuri le pot lega in punte. Tu ce zici de varianta asta? As prefeta tot mnc, findca tot ce am pus e mnc. Am incercat si combinatii, am pus amp. jbl, dar... nu suna prea bine. Cablurile care vin de la player is ecranate, numai ce merg la boxe (30cm) is slabe, si ce e la cond... daca ascult mult timp muzica mai tare, atunce se incalzeste firu, ar trebui mai gros. |
devi bine ai venit pe forum...te asteptam la intalniri nu suntem multiinca dar incet incet evoluam!
masina o cunosc putin era cum zici tu al lui gabi, are ceva cox in el :) |
mersi holdo, voi apare si io la intalniri, si cu incetu va evalua si team-u. Sunt multi care nu stiu ne NLR, si io am prieteni care ar apartine de team daca ar stiu ca exista. Dar de acum incolo voi face reclama ;)
Sper ca la urmatoarea intalnire ne vom vedea live. |
si eu is mai demult pe aici .. dar ink nu`s inscris in club ...
|
1 Attachment(s)
Dupa parera mea nu neaprat tre sa fi inscris in club,puteti veni si daca nu santeti inscrsi,principal ii sa fim cati mai multi.
In sfr am primis kit'u o poza numa sa va arat,bara fata,urmeaza si alte poze |
marfa! ai grija cum montezi plasa
|
arata bine bara.. ai grija de ea... stii cum ii cu gropile :( ... bft in continuare cu masina.. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning