![]() |
Re: Golf 2 - FDM
Nu mai fi ma rautacios ! :)
|
Quote:
de multe ori chiar nu se poate sa puna intrebari. snt aks si ma suna oase..."mi s-a pus pata, azi mergem si luam....d'alea" intreb toata lista d mess, dar p forum dureaza pana se posteaza un raspuns. P.S. unde gasim stiker cu 4tuning?:rolleyes2 |
dk zici k stai in berceni...poti sa vii in dristor??? k am eu unul...si pana o sa-mi trebuiasca o sa mai am ocazii sa iau ;)
|
Oase ... Felicitari ... cred ca esti mandru de GOLF ...
P.S. Respect |
dorule pune si tu cateva poze pe bune cu masina, asa cum este ea cand o scoti din garaj.daca poti sa faci sunt curios de un profil.in rest foarte ambitios proiectul si foarte reusit.100% schimbare
bafta si sa auzim de bine |
nu am mai vb...ai gasit de unde sa-ti iei???...dk nu...eu nu-l mananc :D
|
13 Attachment(s)
si nishte poze facute la repezeala:lol:
|
6 Attachment(s)
si pe astea le-ai uitat
uite bizonule, sa nu zici k e manarie cu pozele facute d golfuletz ;) MaTzA...ne vdm in seara asta;) ziber.....nici nu-ti dai seama cat d mishtoe sa te felicite toata lumea pt ce e al tau, cand se vad roadele muncii. snt multumit ;) |
da ma frumoasa masina ... v-am zis si in seara asta ... pacat ca nu am tras niste poze cu FDM si BORA mea .... poate next time :lol: ... se pare ca in Berceni sunt cele mai tunate masini din Bucale :lol:
|
am reusit si eu sa vad masina aseara .... felicitari Oase sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de incidente neplacute...............super frumoasa masina
a si mi-a facut placere sa te cunosc P.S.vreau si eu sa fac poza cu ,,harbu meu" si cu bora si fdm :lol: pls |
da frate, astea da poze ...frumos de tot realizate.ce mai ai de facut pe la ea ?eleronul il mai pui?
bafta |
man pe stalp ce autocolant ai pus ca am avut si ieo inainte de vopsire si acum parca lipseste ceva de pe masina mai ales cand o sa-i pun si folie pe geamuri?
|
multumesc pt felicitari tuturor!!! si bora ta e criminala cosmine, NO COMENT! dar...dak poti, scoatei limitatoru' ala, crek si u vrei asta :D
*tru_astra..p stalpi e autocolant negru mat, asa se pune la stalpi, sau cel putin mie asa imi place, am vazut masini si cu autocolant lucios, depindfe d preferinte. *bizonule...o sa pun si eleronu' d la u, sa vad cum ii sta, nush dak o sa-l pun definitiv, sa vad cum ii sta. mai am d pus si eleronu' ala d GTI(sapcutza) si pleoapele in fata(sus si jos) o sa-i schimbe f nmult aspectul, GARANTAT |
Quote:
|
imi zic si eu o parere...precizez ca in gustu omului nu faci treaba mare fiecare isi face masina asa cum simte.
1 arata mai bine cu bara de 90 si cu prelungirea de vr6 decat cu bara asta 2 o masina fara suspensie si jante nu arata nimic. asta vad eu ca ii lipseste la masina sper sa nu supere propietaru .... culoarea este foarte tare. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning