![]() |
Re: AR-05-UWW
Quote:
Quote:
Bravo bogdy ;) sa vedem cat mai multe bine facute8) @rob3rto stai sa vezi cand o termina cum iese8):twisted: |
Quote:
Cosmin-SNR-multumesc si tie8) |
bv ma.. hai ca se poate... baga mare...
si pune dracu mana si taie si din arcuri ca acuma e mai usor de scos si de umblat.. hai.. da cu ea asfalt... spor la munca!!! sa o vedem cat mai furioasa... apropo.. poate daca tot e la tinichigiu.. poate-i faci si ceva pe la caroserie.. evazari pe spate.. scoate semnalele din aripi.. chestii deastea:P minuscule dar de efect:P hai bft.. baga mare |
Quote:
bafta si tie ! |
Bafta cu masina Bogdane.Ai putea da cu grund si antifon in interiorul aripii,daca tot ai dat-o jos.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Adi-mersi ! noutati, uww`ul incepe sa prinda forma...incet incet ne apropiem de sfarsit... |
Cat dai pe ochelari ingropati si grila ingropata pt farurile tale?
|
Quote:
si daca o sa`mi schimb planul...va o grila de r12.... |
3 Attachment(s)
uww`ul s-a intors acasa...tinichigiul a terminat ieri treaba si mi-a dat de lucru acum:sad:
mi-a pus inapoi carligul:cry: acum trebuie sa il desfac din nou:sad: |
1 Attachment(s)
Strange si tu niste banuti...si da-i o vopsea proaspata.Iti recomand un rosu imperial.Bineinteles, pana atunci ii pui caroseria la punct, motor, tot.
Asta e vopseaua: |
1 Attachment(s)
Quote:
acea culoare vreau sa o si fac masina daca o vopsesc ;) mersi dragi colegi :) azi iam facut un cadou uww`ului:-P 4 usi de 1300 in stare buna celelalte care le am pe masina is praf... incetul cu incetul mai fac cate una alta... |
Sport in ceea ce vrei sa faci ;)
In legatura cu tinichigeria:Nu te arunca la primul tinichigiu iesit in cale..ca s-ar putea sa regreti si nu cred ca ai vrea sa faci treaba de 2 ori :) |
Quote:
si de acolo cred ca si pasiunea.... lucreaza bine...nam probleme da na...omu..a vazut carligul scos...si a vrut si el sa ajute... azi am schimbat si inchizatoarea de la capota din fata , cealalta era stricata , era noua si tot nu a tinut...acum am o inchizatoare de pe o dacie 1300 .....cu cat e mai vechi...cu atat e mai bun:lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Vezi, asa e cand nu spui din timp ce vrei sa faci... lasa ca usile alea o sa dea bine pe UWW ;) iti spun eu bafta cu ea sa o vedem cat mai fresh P.S: RRedman: vopseaua aia era in plan de la inceputul topicului, cand m-am imprietenit eu cu bogdan8) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning