![]() |
Re: B-23-RMU
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
apropo... toba mi-a rupt-o ala cu care am venit sa iau puntea:P brandy... o sa trag si pe ziua maine..... daca vrei doar de sunet uite aici https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ml#post4063556 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite 2 filmulete... din pacate se oprea sg camera inainte d termen.. k nu mai avea baterie...
|
1 Attachment(s)
si cam asa suna la 8-10 000 rpm o dacie=))
Nu... Nu am pus alt sunet peste.. doar am dublat viteza filmului si atat:D |
baa.. am o prob... unde dracu e pus bidonul de rezerva al lichidului de frana?
toate.... cate or fi ele.. pe unde-s pitulate? am schimbat pompa de frana.. pedala e fleasca.. curge lichid pe la aerisitoare dar nu se goleste bidonul:)) help me... ce poa` sa fie??? tind sa cred ca nu e pompa amorsata calumea.. dar daca scot conductele.. si dau pedala scuipa lichid...:-?? ns ce sa fac.. o sa incerc o combinatie cu ventil luni sa vad daca iese ceva.. pareri? sugestii? |
Dai pedale pana curge tot lichidul ... tot o sa se goleasca odata (parerea mea)
Referitor la filme ... frumos ce sa zic sunetul tipic al daciei de dinainte de 94 ... Daca vrei sa vezi 8000 rpm la dacie cu turometrul in perfecta stare de functionare da mi un PM ;) (vei ramane uimit) ... numai bine ;) |
Quote:
Ceva de genul am avut si eu si asa am facut, am crezut ca e pompa blocata dar nevoie am incercat cu 2 pompe noi si acelasi lucru. |
nu am ce sa dau pedala.. dau degeaba...
am rezolvat-o azi oricum... m-am distrat cu un furtunas... si am reusit:P franeaza simultan toata 4.. iar pedala e tare ca dracu.. era sa musc din volan cat am testat-o prima data=)) uitasem cum e sa ai frane calumea:X a.. si culmea... am facut-o singur:P fara ajutor.. a fost ceva bataie de cap la aerisire.. a durat cu probabil 2-3 min mai mult:P hai bft |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ideea e ca la aerisire e nevoie de 2 oameni... unu cu pedala altu cu aerisitoarele... eu am fost singur... eu dadeam pedala.. eu umblam la aerisitoare... |
Am dus-o si eu la service (dacia) pt echilibrare (nebun... ca mai erau si alte locuri) ... si s-au apucat sa stearga bordul inauntru si pana sa le zic sa il lase (cu toate ca era bec ... luna ... tot ce vrei...dat cu ulei siliconic) au "shmanglit" una alta ... si au mai deranjat si reglaje si alea pe acolo ... de atunci nu o mai duc niciodata ... lucrez la ea eu si daca am nevoie il chem si pe tata si ajunge ...
Referitor la frane bv tie ca ai scos-o la cap ... acum te simti intreg(sa zic asa) :P ... asfalt uscat(cu toate ca pe vremea asta ...) ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning