Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz de Cluj - CJ 28 GEF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/1677-matiz-cluj-cj-28-gef.html)

Piry 10-05-05 14:38

ozzy tu esti foarte negativist si nu vezi deloc partea buna a lucrurilor.

mircea pina la urma unde faci masina... sau o mai faci?

mai 22 :twisted:

Detman 10-05-05 23:23

gef, Vito cu luma tuning de la Flaviu l-ai luat??
mishto Matiz-u, l-am vazut de la inceput... de cand era mic copil pana acum, arata super. dar totusi, daca as fi avut eu banii aia, cred ca ma indreptam spre alta masina.

E frumos ce ai facut din Matiz.
bafta in continuare.

GEF style 15-05-05 00:37

yoooooo!!!!... ma bucur ca va placut matizul....DAR PROIECTUL MATIZ SE OPRESTE AICI!!! adica nu va mai avea wide body kitul ce vi l-am postat (am fost nevoit sa-l dau jos) ci va avea niste segmenti de golf II pe aripi...matizul nu-l vand, voi continua munca pe el (incet,incet). atentia mea este indreptata acum pe un opel vectra B care spun eu ca va face ceva, ceva senzatie. in nici un caz nu mi-am luat vito, am avut unul ALB cu un kit exterior comandat de la LUMA.
inca ceva ... pt ozzy fara sa fiu rau dar decat sa iau o masina cu care sa nu ma pot plimba prin tara fara sa mai vad inca 100 de clone ca ea mai bine am luat o masina de la care lumea nu se astepta sa vada un tuning pe ea si care sa pot zice ca am avut-o unicata(is tare curios sa vad cine va face un set de bari cel putin ca cele e care le-am avut pe matiz).
CAT SE POATE DE CURAND VOI POSTA POZE SI CU MATIZUL SI CU NOUA MACHETUTZA [/u]

Gabi 15-05-05 00:39

GEFule: kitu' pe care l-ai avut pe masina face acum senzatie in Craiova :) Si... cred ca da si \"ceva cp in plus\", ca fuge bine Matizu' lu' Cosmin! :lol:

Bafta cu nou' proiect! :wink:

ZooM-ZooM 15-05-05 13:45

cu motoru ala ce se aude?nu l-ai schimbat,nu?:(

ozzy 16-05-05 18:41

ma bucur

sincer imi pare bine de hotararea pe care ai luat-o \"unicat\". nu am spus decat ca e matiz. atat. daca asta e \"buba\" ta de pe creier felicitari. La mai mare, sper sa iti iasa. daca, da ai felicitarile mele si ai grija la viraje :lol: :lol: :lol:

TM-84-DMX 19-05-05 16:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ozzy\"
mai ....arata misto dar totusi pentru ce atata chin??? inteleg ca nu sunt prea multe matiz-uri modificate si lumea o sa te simpatizeze automat....dar totusi e tot un matizzz....o alta masina care nu inseamna nimic. scuze daca deranjez dar....matiz???

Omule,u nu intelegi din cate se pare!Aiki este vorba despre pasiunea unui om pentru masina lui!Nu stiu c mai conteaza daca e matiz sau mercedes...important e ca este a lui si ca a reusit sa faca din ea o masina pe care multi o invidiaza sau isi doresc sa ajunga la aceeasi performantza(inclusiv JE :D ) ,asa ca mucles....!!!!Si lasa omu' sa isi atinga tzelul.
Gef eu am un Lupo :wink: ,poate ne intalnim odata,sa ma inspir si eu putin din munca ta :P
P.S: Intrebare pentru ozzy :TU MACAR AI O MASINA????Sau ai facut ceva la ea,k sa stii cum e?!?!?!

aleks 20-05-05 09:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
Omule,u nu intelegi din cate se pare!Aiki este vorba despre pasiunea unui om pentru masina lui!Nu stiu c mai conteaza daca e matiz sau mercedes...important e ca este a lui si ca a reusit sa faca din ea o masina pe care multi o invidiaza sau isi doresc sa ajunga la aceeasi performantza(inclusiv JE :D ) ,asa ca mucles....!!!!Si lasa omu' sa isi atinga tzelul.
P.S: Intrebare pentru ozzy :TU MACAR AI O MASINA????Sau ai facut ceva la ea,k sa stii cum e?!?!?!

calm calm dmx :lol:
a explicat omul motivul pentru care a zis asta... nici eu nu sunt deacord cu el, dar suntem o tara libera... :wink:

ozzy 20-05-05 10:23

dmx....nu am cuvinte, felul in care m-ai atacat ma lasa fara replica...
LOL :lol: mai nene, lasa-ne sa traim.mi-am dat cu parerea, am spus de ce am facut-o.faptul ca ai lupo nu inseamna nimic sa stii.daca vrei pot sa iti dau un sfat: pune-ti ochelari sa vezi tot ce scriu oamenii pe aici. da,am masina, luata din banii mei, mi-am luat ce am vrut si mi-am luat la misto pt distractie si sunt foarte multumit. cand o sa am bani de bagat in motor cati vreau o sa te caut special sa iti arat ce inseamna adevarata pasiune pt masina... daca vine un betiv sa faca pipilica intr-o seara la roata VW tau si se sprijina pe ea, ti-o rastoarna, asa ca.....

aleks 20-05-05 10:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ozzy\"
dmx....nu am cuvinte, felul in care m-ai atacat ma lasa fara replica...
LOL :lol: mai nene, lasa-ne sa traim.mi-am dat cu parerea, am spus de ce am facut-o.faptul ca ai lupo nu inseamna nimic sa stii.daca vrei pot sa iti dau un sfat: pune-ti ochelari sa vezi tot ce scriu oamenii pe aici. da,am masina, luata din banii mei, mi-am luat ce am vrut si mi-am luat la misto pt distractie si sunt foarte multumit. cand o sa am bani de bagat in motor cati vreau o sa te caut special sa iti arat ce inseamna adevarata pasiune pt masina... daca vine un betiv sa faca pipilica intr-o seara la roata VW tau si se sprijina pe ea, ti-o rastoarna, asa ca.....

ozzy n-are rost sa intrati in polemica... exact cum ii spuneam si lui dmx, suntem o tara libera, nu va certati degeaba ca nu are rost

ozzy 20-05-05 13:43

ok mane. eu o las balta indiferent ce o mai zice omu asta dmx.ai dreptate

TM-84-DMX 24-05-05 15:38

Stii ceva....mai bine lasa!Nu ma simt delok atacat d ceea c ai zis,dar sa stii ca din cauza oamenilor k tine si a comentariilor voastre d *** acest forum pierde useri valorosi ,kre kiar au habar despre masini si nu vor sa auda numai comentarii aiurea si total offtopic.
Cat despre \"cand o sa am bani\"...nene,\"traim intr-o tara libera\",continua sa visezi!

ozzy 27-05-05 20:37

bai ***e-ai in masina maica-tii care ti-a luat-o daca am zis ca te las in pace ce mm mai vrei de la mine??? sa visezi nu e un lucru rau baiatule totul e sa stii unde se termina visul si incepe realitatea si daca vrei sa stii ceva, multe din masinile care au scris istoria automobilului au fost la inceput considerate doar niste vise irealizabile si daca in creierul ala mic al tau nu incape altceva decat un 5l la suta ramai unde esti. plafonatule.....cred ca nici nu stii ce inseamna :)) :lol: :lol: :lol: :lol:

scuze pentru offtopic

GEF style 28-05-05 20:07

nu fitzi rai!!!!!! in curand voi posta poze cu matizul gata si cu vectra ...mai sunt 9 zile

ZooM-ZooM 28-05-05 21:11

asteptam :D:) s-au incins tastele pe aici :D:))

All times are GMT +2. The time now is 16:41.

- Copyright 2026 4Tuning