![]() |
re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti
velocity racing club.. va ajuta cu ceva???
|
Quote:
OUTLAWS cum vi se pare baieti?inedit,agresiv,fresh,reprezinta modul de viata al unora ne vedem maine la intalnire si discutam face 2 face. eu unul acord vot maxim pentru acest nume |
Quote:
|
eh ... cam asta e partea nasoala chiar dak nu sti k exista iti vine in minte cate un nume care e ok , si knd zici gata asta e .. te uiti si EXISTA ... :( asta e , alt nume
|
Quote:
|
cred ca a vrut sa spuna de fapt ca exista cluburi pe mapamond cu aceasta denumire :???:
|
Quote:
|
unknwown/divinity :D
|
am rascolit tot forumul si intr-un final am gasit un topic unde cineva mentiona de OUTLAWZ...cred ca sunt de undeva din cluj...
m-am mai interesat si am dat la un moment dat de ROGUES(fugari) mi se pare scurt de efect etc in mare mi se pare interesant... pareri? |
io zic sa votam pt ROGUES ca se pare ca rstu sunt cam luate asa ca eu sunt pt altcineva
|
Quote:
|
+1 si eu 8)
|
Unknown e prea belea...l-am mai propus si eu acu ceva timp...chiar suna bine....necunoscutii
sau strangers..sau ce o fi numai sa fie un nume pana la 4t days. |
pai si cum ne apucam sa schimbam numele exact acuma, nu aparem peste tot ca Yea Racing Club (ma refer si la inscrierea la eveniment)? parasolare, stickere, bannere sunt pe numele acesta :rolleyes2
|
pai si faci acolo zarva si la o saptamana schimbi numele..pur si simplu e ca si cum ai disparea ....asa mai bine apari acolo cu nume schimbat...acu majoritatea decide..eu am facut o sugestie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning