![]() |
Re: Nah ca Trabant nu era ! E akuma!
imi place cum a iesit:)...e bine k ai putut sa dai aceeasi vopsea si pe aripa sa nu fie in 2 nuante...frumos;) bafta!
|
e diluant de pierdere... de aia nu se obs diferentza oricum ai gusturi te felicit si bafta in continuare daca mai modifici ceva la ea sau el :lol:
|
nu se observa pt ca a fost vopsita cu aceeasi vopsea de atunci... mi`a mai ramas cam juma de cutie... acu tre sa schimb semnalizarea cu una transparenta :)
|
1 Attachment(s)
Aripa de trabi, se repara, niste fibra de sticl asezata cu grija la locul ei , slefuita revopsita, dar stefan a facut o alegere mai buna, pentru k aripa actuala e dintr-o bucata, si poate iese cu ea mai ieftin decat repararea celei vechi.
Am vazut in posturile anterioare ca ai pe ea toba sport, felicitari, dar cu uleiul cum stai? (cel din toba) Te-ai gandit sa mai scoti din foile de arc (suspensie)? Oricum imi vine sa-l strang de gat pe fratemeu pentru k la dat pe al lui la fier vechi(metal) , amici cu alte trabi (restul). Ai facut o treaba super buna si imi place ca nu te-ai oprit, banuiesc k ai crescut printre chei inelare si pistoane :D. Appo vezi fisierul atasat, nu te gandi la "a cumpara", ci la "a creea" |
Deocamdata nu ma intereseaza aspectu cu uleiul :) pana cand o sa se infunde... poate nici nu o sa mai am motoru asta pe ea, si la urma urmei daca schimb motoru pun si alta toba.
|
Cred ca daca schimbi motorul in lipsa de "$timp$" poti pune pe toba asta arzatorul, mai scoti de-o tigaie de ulei :D
Surpriza cum ti sa parut? |
Faina surpriza dar costisitoare :)
Am pus si un anunt la bursa: http://wartburg.anunturi-auto.4tunin...mc-125857.html NU, nu ma las de trabanteala daca iau banii ceruti pe el il dau si imi iau un 1.1 cel cu motor de polo :) |
Gata te-ai saturat de el?? :(
|
ce sa zic felicitari...am citit de la inceput pana la afrsit tot...no comment a iesit super bravo!!!
|
Mersi alex* ... gata nu mai e de vanzare m`am enervat il dau expirat si de la bursa... sa se incalzeasca si mai fac cate ceva pe la el! O zi buna
|
Stefane dc zici k e costisitoare? Te-ai uitat la preturile balamalelor pe bune? Mare greseala. Eu ink nu am masina proprie personala si deci nu am pe ce sa incerc. Dar ai nevoie doar de niste tabla sanatoasa fier beton bormasina aparat sudura, si ce e cam greu, un autogen.
|
Da kit de lsd in Suceava cel mai ieftin 11 mil :|
|
Quote:
sper sa revin su cu nishte foto sa vd exact care e ideea..... si inca ceva, as vrea sa tiu de unde as putea sa gasesc nishte faruri pt trabant 601, astea vechi sunt cam duse... |
Stiu ce fel de bord ai tu, eu asa l`am avut de original! Daca vrei faruri intra pe www.trabi.ro la sectiunea Forum(a nu se considera reclama) !
|
5 Attachment(s)
am revenit cu poze... din pacate nu am mai facut nimic la el numai bagat bani in benzina si ulei :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning