![]() |
Re: Freehand Design - Provocari
1 Attachment(s)
e prima motocicleta pe care o desenez :D
|
1 Attachment(s)
Salut,se baga cineva(de preferat o singura persoana sau maxim 3) la un Trabant 601 tunat?
|
cred ca este o idee buna cu trabantul...trebuie neaparat cel din fotografie?
|
Nu..Daca am zis tunat ii faci tuningul cum vrei.Termen:4.mai.2010-11.mai 2010.
|
INTRU SI EU LA TRABANT !
|
Trabant a mai fost, macar puneti un termen lung, nu doar o saptamana.
|
inca nu s`a terminat termenul la motocicleta..
|
Teo, pai ziceai ca nu vrei sa mai fie multe challenge-uri deodata. Pai acum sunt in desfasurare cel cu motocicleta si cel cu C-klasse-ul.
+ca nu demult a fost challenge cu Trabant, la care au participat destul de multi :). |
Asta am zis si nu e contradictoriu... Sa se faca dar cu termen mai lung, dupa cel cu motocicletele.
Si à propos: De acuma, cu Ace Axel am decis ca nu toate provocarile vor avea poll, doar cele ce primesc acordul. Acord dat de echipa de moderare la expirarea termenului. Decizia de a creea un poll va pepinde de urmatoarele criterii: - Calitatea generala a lucrarilor prezentate - Numarul de participanti - Tema interesanta |
in cazul in care se accepta competitia cu trabantul as vrea sa ma inscriu si eu... dak nu ata ete.... o zi placuta tuturor...
|
Cel cu mototcileta pana cand e? Eventual se mai poate prelungi in caz ca e nevoie? Mersi.
|
pana pe 17 mai
|
la provocarea cu motocicleta trebuie neaparat sa fie prezentat in lucrare un chopper ???
|
=nu
--Tema: o motocicleta(orice marca de motocicleta este acceptata) Bafta..si astept pe cati mai multi sa participe Termenul 29.04.2010 pana in 17 Mai 2010 la ora 22:00,deci mai este ceva timp..!!! |
cred ca am facut o mare prostie ca mi-am afisat lucrarea atat de repede.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning