![]() |
Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel
Am zis ca e o fiara? N-am zis ca muta muntii din loc, dar nu e nici un motor de aruncat cum spui tu.
In fine, hai sa o lasam asa ca unii se dau mai destepti decat sunt si n-am chef de alte discutii. |
Quote:
|
surdu nu le aude dar le potriveste ........ NU AM AFIRMAT CA DACIA AVEA MOTOR DE HONDA .... dar na ..... am spus doar ca sunt motoare de 1.6 mai mult decat capabile sa bata motoare de 2.0 - 2+ ......sper ca de data asta m-am facut inteles (concluzie motor mic nu inseamna neaparat slab)
|
tare cu surdu si mutu :lol: :lol::lol::oops:
|
:sad:va salut domnilor am si eu o problema nu gasesc pe nimeni care sa monteze folie pe masina(gen taxi) nu stiu nici de unde sa cumpar...
|
Incearca la StudioEfect, SimcoGrafic .... diverse firme care se ocupa cu asa ceva.
N-am idee cat te costa, dar acolo gasesti folie si ei ti-o si infoliaza. |
2 Attachment(s)
Salut sunt din baia mare si am o mare rugaminte la voi...un prieten si-a cumparat un audi 80 coupe roshu TM 77 KIK...a avut un accident usor cu ea si i-ar trebui copia dupa bulentin...proprietarul fiind HOTEA CRISTIAN EMILIAN...sau macar nr lui de telefon mobil...in rest are adresa lui are tot dar nu are nr lui de telefon iar fara copia de buletin nu isi poate face masina...va multumesc...
pun 2 poze cu masina: |
Quote:
are careva numaul lui FICU? (de mobil, of course) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
multumesc ! |
pai FICU nu e Hotea din cate stiu..:rolleyes2
frumos Haudi 8) |
Quote:
Eu vroiam numarul / id mess sau orice altceva care m-ar ajuta sa iau legatura cu Ficu pt cateva lamuriri. (in legatura cu Xsara). multumesc anticipat. |
"cimisoreniilor"
stiti cumva pe cineva din oras care lucra cu fibra? m-ar interesa sa repare niste praguri(fisuri etc..)si sa imi faca daca poate o pleoapa luneta un tel,o adresa ceva multumesc |
nimeni nimic?
inca ceva pls chip tuningul cat ii de ok,se merita sau nu de ex as vrea sa ma bag la o astra g 1.7dti 75 cai din fabrica si zic astia ca ajung la 101 preturiile sunt 80 eu si 150 eu...insa nu stiu cat ii de "safe"care ii ok,cum sa procedez?!?!? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning