![]() |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
Nea Ady da-mi si mie un semn cand mai pleci spre Ploiesti ca vrea si VR6 le meu GANG BENG langa ursari ! bafta cu masina e spectacol
|
in fiecare vineri e cupa cocean...vino sa vad si eu vr6 cum se comporta;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
da cu EDU ce facem?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O alta seara frumoasa chiar daca mai scurta ca de obicei din motive.......dezorganizatorice :lol:;)
Ursu' merge ok numai ca filtrul de aer imi ia din putere simtitor....trage aer cald si este atat de incins incat nu se poate pune mana pe el....trebuie sa-i fac neaparat o incinta separata daca vreau sa traga cum trebuie!!! Deci: vs E30 2.6 1-0 vs E36 2.8 0-1 (foarte tare trage pisica asta cu admisie de 2.5 si soft) vs Passat VR6 1-0 (in sfarsit ne-am dat si noi odata:D) vs E30 2.5 12V -egalitate- (e prima oara de cand ma dau cu Jaka si stam de la start pana la final bara la bara.....ne-am uitat unul la altul pe geam toata cursa de radeam amandoi de situatie:D....bun tare "softul" asta de acum nebunica..imi place:D) vs E30 25 24V 0-1( cel mai tare urs aspirat de 25 24v....e foarte rapid si nu pot decat sa-l felicit pe Madalin pentru ce a scos din masina...:-)) |
ai aceeasi problema ca si la mine......facem omleta pe filtru de aer:cry:
oricum...ursu trage grav si arata intr-un mare fel...stiam ca nu am ce cauta langa tine la start....dar..cuvantul FUN ne caracterizeaza:peace: |
Quote:
nuj cand ne mai vedem ca eu nu o sa mai am timp pt ploiesti :D:D:D oricum a fost frumos si aseara :D |
Las ca vi saptamana asta la Chop Shop si vedem ce si cum mai ajustam pe la el sa impinga mai bine.E un urs prea frumos care are potential.
Te pup si multumesc pentru aprecieri :hug: |
[QUOTE=ady_viteza;3520986]Maine seara daca vremea e frumoasa mergem la o noua editie din cupa coceanu':D[/QUO
:(( nefunctionala masina ! sparta o janta :( poate vinerea viitoare ! |
Quote:
[QUOTE=balann_jointt;3524495] Quote:
|
vs E30 25 24V 0-1( cel mai tare urs aspirat de 25 24v....e foarte rapid si nu pot decat sa-l felicit pe Madalin pentru ce a scos din masina...:-))[/QUOTE]
Vorbeste cu Danny LAf sa faca mai cresti putin in putere!Un soft ceva! |
3 Attachment(s)
Quote:
Am bagat ursu' la o inspectie tehnica generala pentru ca imi place sa stiu masina impecabila si estetic si mecanic. I-am schimbat uleiul din grup pentru inceput si am pus motorul pe tester sa vad daca e ok si merge foarte bine, mai putin evident filtrul de aer pentru care imi va face Madalin o incinta sa nu mai traga aer cald. Dupa ce am verificat tot ce inseamna suspensii si articulatii, am decis sa schimb suspensia complet si fata si spate(vreau sa ridic un pic masina pentru ca este foarte mult lasata pe fata)...tot ce inseamna bucsi la puntea spate(bucsi bara stab....bucsi punte...bielete antiruliu)...si bratul dr fata ai carui pivoti au decedat pe parcurs(bucsile de la brate le-am schimbat deja):D Cu permisiunea lui Radu in poze apare putin si ursul lui care este inca in lucru :D;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning