![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
eiiii poate nu sa trezit bine inca ......pentru mine e inca dimineata poate si pentru el :D
|
i-auzi.....eu garai de atata munca si el abia s-a trezit.....:))
|
Quote:
|
revelionul te-a scos la pensie mai devreme iti zic eu.....:))=))
|
Quote:
poti sa dai si multiquote daca vrei sa raspunzi la mai multe mesaje. ai in drepta acolo niste butoane, tine cursorul pe ele si vezi ce scrie. unul este multiquote-ul si pe altul scrie mare QUOTE. FOLOSESTE-LE!!!! C20LET rulzz. dar nici cu C20xe nu o sa te plictisesti, dar dupa un timp cred ca o sa vrei si tu sa faci Fzzz Fzzz , cum ai sa vezi din ce in ce mai des pe strazi sau pe la curse, si ai sa vrei Turbo. Deci mai bine strangi din ce vrei tu , si iti pui C20LET-ul din prima!:D este un espero C20LET de Ct de vanzare. Masina s-a descurcat minunat la legalele de anul trecut! |
Quote:
Quote:
Quote:
hai sa incercam altfel ce inseamna la tine cai bavarezi ? |
ba nu iti mai zic nimic ca vad ca vorbim impreuna si ne intelegem separat.....nu stiu ori eu sunt ori tu esti....da ideea e ca nu e bine asa k hai sa o lasam asa
|
ok ramane asa
ps - mai lasati spice ul asta ca nu face bine |
Gabi Taz nu ma chinui sa nu imi pierd timpul cu oameni ca tine...daca ai ceva de spus inteligent te ascult daca nu papa ca sa te faci mare
|
pai am frate ceva de spus. invata sa folosesti QUOTE-ul, ca sa nu mai dai copy si paste la ce am scris noi, cand vrei sa ne raspunzi!!!!
si cred ca te grabesti cand scrii. TE GRABESTI RAU! |
Gabi Lasa copiii in pace!nu are rost sa te arunci in dispute cu ei pentru ca mai intotdeauna cei frustrati au de castigat....asa ca ei dau din gura noi dam din pedala si GATA! :)) o zi buna iti doresc gabi si chill ;))
Vrei sa te astepte baietii in fata blocului?=))))) vezi ca sunt periculosi....:)))))):rolleyes2:rolleyes2:lol::sho ck: |
mai bine ati lasa vb rele si intepaturile si ati fi on topic.
|
e ultimul meu comentariu pe dinafara si imi cer scuze dar ... Gabi Taz esti mai limitat decat prevede Legea
PS: fanaticule sa sti ca eu nu am inceput Nicio Controversa ... frustrati sunt altii |
Astept cu nerabdare locul si ora la care va intalniti maine. Cine stie cine mai apare...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning