Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Mercedes CL65AMG vs BMW M6 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/15819-mercedes-cl65amg-vs-bmw-m6.html)

Race 14-06-06 15:10

Re: Mercedes CL65AMG vs BMW M6

Quote:

Mai omule, de ce nu mi-ai dat pe private
Ideea unui forum este sa postezi.Pentru discutii exista YM,mIRC si alte prostii.Probabil ca nu ai capacitatea intelectuala sa intelegi asta.

Quote:

Inca nu cred ca ai contraargumente la tampenia pe care ai debitat-o cu demultiplicarea care are de a face cu pierderile din transmisie
Ma idiot clinic,unde am zis eu asta ? Citeste mai bine,si o sa vezi ca am scris ca diferenta dintre puterea la motor si cea la roata vine de la pierderile din transmisie si ca demultiplicarea nu mareaste/micsoreaza puterea la roata in functie de raport.

Chestia cu "100 CP la motor cu raport total al transmisiei de 4 inseamna 400 CP la roata" nici un elev de clasa a 6-a cu coeficient de inteligenta peste 50 nu cred ca ar spune-o.
Tu n-ai cea mai vaga idee ce a aia putere,lucru mecanic,cuplu.Ba puterea e mai mare la roata,ba Nm,ba sunt doua feluri de Nm la roata :lol: Asta se intampla cand habar n-ai despre ce e vorba,cauti ceva cu google,pricepi putinul de care esti in stare si apoi le torni si speri sa impresionezi lumea.Si chiar merge cu cei mai multi,adica cei care pricep chiar mai putin decat tine (surprinzator,dar se poate si asta).

Observa contributia ta la acest topic:non-sensuri tehnice,unele crase,insulte gratuite,profiluri psihologice (daca esti la psihologie s-ar explica toata prostia ta crunta).

Si apropo de faza cu "vrei sa te fii vazut de membrii forumului bla-bla",cine a tot facut referiri la ceilalti ? "Spuneti voi fratilor cum e","lasa-NE","fiti atenti cum ii demontez ipoteza" etc. Clasic pentru un idiot care incepe sa constientizeze propria prostie..."hai sa cer ajutorul haitei".Penibil e un termen care nu te descrie decat in foarte mica masura.

Asta e ultimul post sau PM pe care ti-l adresez,pentru ca nu meriti sa-mi pierd timpul cu tine.Ca sa folosesc un citat celebru,"orice prost se crede geniu".Iar prostia te face incapabil sa realizezi cat de prost esti,deci e un cerc vicios din care nu poti iesi.

Poti sa-ti scrii linistit mesajul de "vedeti fratilor ca l-am facut,o sa ma ignore pentru ca i-am dovedit ca am dreptate",o sa-ti castigi admiratia haitei de oameni al fel de informati si inteligenti ca tine,si toata lumea e fericita.Pacat ca are forumul optiunea "location",faci renume prost ardelenilor.Pacat ca nu se dau banuri pentru prostie...dar atunci nu ai mai fi activat pe nici un forum.

Trainer 14-06-06 15:19

Race are in proportie de 99% dreptate.Nu inteleg de ce trebuie sa insultati gratuit.

Race 14-06-06 15:21

Am vazut mai tarziu noul tau thread,si nu mai pot edita.La lista de tampenii debitate se adauga si cele scrise acolo,cum ar fi "la un motor cu puterea extrasa din cuplu schimbi mai des decat la unul cu puterea din turatie","turatia la un motor aspirat de cilindree mare e mai mica decat la unul turbo".Iar pentru faza cu masele,uita-te (n-o s-o faci ,ca ti-am mai zis asta de multe ori,dar ca idee) la masele pentru Z4M Coupe 3,2 litri/343 CP si Corvette/Z06 cu motor de 6/7 litri si putere 405/505 CP.Toate coupe-uri cu doua locuri,BMW-ul cel turat avand si cele mai mici dimensiuni.
Ai vazut ce argumentat si logic e primul reply apropo...distractie placuta ! Eu o sa ma abtin,doar sa citesc si sa rad.

E31 14-06-06 17:05

Mai debil mintal si frustrat ce esti cum zici de mine ca am probleme? Hai sa vorbim de capacitate intelectuala, hai sa vorbim de orice ca te iau clar in orice domeniu &&&% cu ochi ce esti! La 24 de ani n-are permis, n-are masina, n-are slujba ca vad ca toata ziua e pe net si probabil sta cu parintii. Si te dai tu mare expert in masini. Ia las-o mai moale! Ti-e ciuda ca stii ca nu o sa ajungi vreodata la nivelul meu. Si nu ma refer dpdv material.
Nu, nu sint la psiho, sint la Drept la stat pe loc bugetat si cu bursa de merit! Fatza de profesionala de 2 bani pe care ai terminat-o tu... Nu uita ca tu esti cel care a inceput cu insultele TOTAL gratuite. Eu am tacut la inceput, apoi ti-am zis "critica ideea, iar nu persoana" dar tu, la fel ca Tnos care era mai ceva ca tine, tre sa-ti demonstrezi barbatia. Vai, ce om jalnic!

Sincer, fa lumii un serviciu si impusca-te, din cauza unor oameni ca tine tzara noastra are un renume asa de prost. Bine ca am scapat de tine.

Bineinteles un om inchis la minte ca chestia aia nu poate sa priceapa ce am spus cu "o expresie, 2 intelesuri" si de aceea o neaga, ca orice persoana cu IQ negativ. Odata avem curba de cuplu motor care e scrisa pe foaia de dyno si care e numita "wheel torque" = cuplu la roata. Pe de alta parte, avem cuplul obtinut la o anumita turatie dupa ce trece prin cutie si diferential - care au rolul de a multiplica forta ce ajunge la roata. Astfel un 850CSi la 4000rpm are 2339Nm la roata in treapta 1, 1393 in a 2a, 891 in a 3a etc. Este si un tabel foarte frumos pe e31.net daca tot vorbim de site-ul asta.
Pe de alta parte, un 850CSi pe dyno are 450-470Nm la roata ca si cuplu maxim. Depinde din ce unghi privesti.

Sper din suflet ca restul oamenilor de pe forumul acesta nu sint ca forma asta parazitara de viata. De obicei sint extrem de jovial si deschis cu toata lumea atata vreme cat nu se fac atacuri la persoana. Sa vedem cum o sa arate etapa post-race... Asta bineinteles daca se abtine sa nu posteze. Oricum cu gunoaie umane de nivelul lui nu mai vreau sa am a face.
-RESPECT AND BE RESPECTED-

E31 14-06-06 17:17

Sincer vreau sa gasesc un fan Mercedes care sa aduca argumente mai serioase ca "toate mercedesurile sint mai bune ca bmwurile" ca sa citam pe cineva... Cu care sa nu ajung niciodata sa fiu de acord, dar sa si putem glumi cand vine vorba si intotdeauna sa ne respectam. In US, daca treci de segmentul 16-25 de ani, vezi fani mercedes care posteaza pe forumuri bmw si vice-versa, fac afirmatii care contrazic parerea generala de pe forumul respectiv, dar cu toate astea sint extrem de respectuosi si sint tratati cu cel mai mare respect. Daca au sau nu dreptate e intotdeauna pe plan secund.

beck 14-06-06 18:04

cearta poate continua pana va spargeti capetele..

sau intelegeti ca aceste 2 masini sunt in clase diferite si nu sufera termeni de comparatie..

au 4 roti tractiune spate .... si cam atat

E31 14-06-06 20:32

sper din suflet ca s-a terminat aici!...
inainte de asta, vorbeam de faptul ca genul de clienti pentru aceste 2 masini nu se prea suprapun, in sensul ca cel ce isi ia CL65 isi ia pentru ca poate merge in ultima treapta la 1500rpm, ca masina pluteste deasupra drumului si te detaseaza complet de el, ca poti merge cu 300 ore in sir si sa te simti ca la 200. Cei ca si-ar lua M6 sint nemultumiti tocmai de ce sint multumiti primii, adica detasarea de drum, cutia automata, directia prea vaga pentru o masina sport. Pe ei ii intereseaza sa fie agera, sprintena, sa schimbe rapid si precis, sa nu existe inertie in directie samd. Sint fosti posesori de M3 care vor totusi ceva care sa nu le rupa coloana la drum lung. Daca adeptul CL65 nu ar avea bani, nu si-ar lua M6 si un CL55 sau 500.

GabiByte 14-06-06 20:47

Mercedesurile sunt renumite pentru ca pot sa calatoreasca la 250km/h fara probleme toata ziua, probabil din cauza lungimii ultimei viteze. M6 ar fi o masina mai mult pentru un drum montan, cu viraje unde sa se vada potentialul tractiunii spate si al handlingului oferit de BMW. Dar ca si un GT nu cred ca se descurca la fel de bine ca si un CL. Mercedesul e masina celor 5 zile de munca iar BMW a weekendului. Oricum nu sunt multe cazuri de genu, adica nu prea intalnesti oameni care sa aiba masina de servici CL65 :lol:, dar in orice caz sunt mai multi decat cei care au M6.

Dirty Pusherman 14-06-06 21:25

Quote:

Originally Posted by GabiByte
Mercedesul e masina celor 5 zile de munca iar BMW a weekendului. Oricum nu sunt multe cazuri de genu, adica nu prea intalnesti oameni care sa aiba masina de servici CL65 :lol:, dar in orice caz sunt mai multi decat cei care au M6.

Ba intalnesti...dar nu CL 65 AMG, E 55 AMG...:lol:

aleks 16-06-06 11:37

nu-s deacord cu catalogarea asta... serios...
nu poti pune asa problema, cu masina de week end si masina de work...
cel putin nu la modelele astea

RaZv 25-06-06 14:56

Cineva vota m6-ele cica pt pretul de doua ori mai mic decat al CL-lului.Ca si cum pretul CL-lului ar fii nejustificat de mare.Eu cred ca CL-lul celor de la Mercedes a demonstrat inca o data ca Mercedes e in fata BMW.CL e o masina suprema....LUX si PUTERE...BMW nu poate fii niciodata peste Mercedes ca brand.

alexSHO 25-06-06 17:20

prin 2008 parca or sa scoata bmw seria 8 care este concurent direct pt CL, deocamdata seria 6 e praf in ochi, peste clk si sub CL.

Dirty Pusherman 26-06-06 17:33

seria 8 e singurul BMW care imi place...restu sunt...vrajeli...
sunt curios cum o sa arate...:D

GabiByte 27-06-06 10:37

Quote:

Originally Posted by Dirty Pusherman
seria 8 e singurul BMW care imi place...restu sunt...vrajeli...
sunt curios cum o sa arate...:D

Asa zic si eu. motoru v10 de Formula 1 de pe M5 e de tot cacatu. Sa nu mai vorbesc de cel de 3.0l bi-turbo. Dapai M3 care are un handling mai slab ca si o duba.

Pentru voi vad ca pretul nu e prea important.Daca una costa jumate cat cealalta nici nu mai are rost sa le compari.

Kane 27-06-06 13:40

Pai cum? Ce e mai scump nu e automat si mai bun? :))

All times are GMT +2. The time now is 14:55.

- Copyright 2026 4Tuning