![]() |
Re: TOP 10 Cele mai Puternice Masini tunate din Romania
Quote:
SI degeaba vorbim de masini puternice din Ro daca nu sunt prezente la curse, ca in principiu asta ne intereseaza. Si Veyron e o masina foarte puternica, dar nu se regaseste in lista asta, dintr-un motiv clar: e masina de strada, nu de liniute! |
Nu vad in lista motocicleta Subaru, de ce?
|
Quote:
|
cei din lista de aici intra in calificari pentru o eventuala cursa cu motocicleta :))
|
Parerea mea sa nu mai comentati atat pe langa subiect.......... Sebastian daca vrea sa-si promoveze masina in top o poate face chiar daca este banat.
Revenind la acest topic - rog un moderator sa stearga tot acest off-topic inutil iar pe georgeg il rog sa treaca la lucruri concrete si serioase ce pot fi dezbatute intre cei cu adevarat implicati :???: |
interesante discuti... nici nu vreau sa ma gandesc cand o femeie o sa va dea clasa....ca nu va mai saturati...abia astept....trebuie doar sa ma invitati ...
|
Quote:
|
ai cautat mult avataru ala?
|
Quote:
|
Ce rau esti Eagle, dai de gol toate clonele :D
Felicitari!!! |
Toti mascatii, toti perversii !
|
off topic: am si eu o intrebare:la valcea sa auzit ca mom-ul "a batut"un GTR....mai exact pe ce`l de 900 de cai...cum este posibil? dupa fisa dyno am vazut la MOM 560 cai...sa inteleg ca GTR`ul nu avea atati cai cat a declarat? sau ca MOM`ul are mai mult decat indica dyno?..
scuze ca ma bag ca musca in lapte....o zi buna. |
Eu nu am auzit de nici o cursa de 0- 402 m sau 0-1000 m intre cele 2 masini, cursa care sa ne ofere un raspuns cert despre cine are cea mai puternica masina din Bucuresti !
Intradevar se interpreteaza si in aceasta versiune pe care o spui tu o cursa de gen "Rolling". Exista in schimb si varianta 2 in care GTR este in fata BMW........ Cum se explica acest zvon ..... simplu prin raportul de greutate vs cai putere. ;) ps. daca dyno minte ? amandoua au fost masurate pe acelasi dyno asa ca nu are rost aceasta discutie ;) |
o masina pe dyno poate avea o harta mai slaba sau presiune in turbo mai mica..si la curse sa foloseasca alceva
|
O cursa de drag este pe 0-402 m ... restul sunt basme ... si eu "tin" cu mom`ul in aceasta poveste ... dar GTR grecului este clar mai rapid pe 0-402 m ...
Bafta Bobi cu masina ... e super racheta. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning