Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   TOP 10 Cele mai Puternice Masini tunate din Romania (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/157686-top-10-puternice-masini-tunate-romania.html)

tase_astra 21-01-10 08:43

Re: TOP 10 Cele mai Puternice Masini tunate din Romania

Quote:

Originally Posted by b_gt (Post 2989902)
de ruf ctr dc nu ziceti nik? 700 cai

Aici e vorba de masini care se dau si din cate stiu RUF CTR nu prea a fost vazut la curse.
SI degeaba vorbim de masini puternice din Ro daca nu sunt prezente la curse, ca in principiu asta ne intereseaza.
Si Veyron e o masina foarte puternica, dar nu se regaseste in lista asta, dintr-un motiv clar: e masina de strada, nu de liniute!

Glavan 21-01-10 10:19

Nu vad in lista motocicleta Subaru, de ce?

bimmer3 21-01-10 13:36

Quote:

Originally Posted by Glavan (Post 2998884)
Nu vad in lista motocicleta Subaru, de ce?

pt ca masina aia este undeva in stratosfera, mult deasupra tuturor muritorilor si oricum nu trebuie sa demonstreze nimic.

shadowro 21-01-10 15:00

cei din lista de aici intra in calificari pentru o eventuala cursa cu motocicleta :))

gollum_ 21-01-10 15:57

Parerea mea sa nu mai comentati atat pe langa subiect.......... Sebastian daca vrea sa-si promoveze masina in top o poate face chiar daca este banat.

Revenind la acest topic - rog un moderator sa stearga tot acest off-topic inutil iar pe georgeg il rog sa treaca la lucruri concrete si serioase ce pot fi dezbatute intre cei cu adevarat implicati :???:

b.89.zna 23-01-10 16:09

interesante discuti... nici nu vreau sa ma gandesc cand o femeie o sa va dea clasa....ca nu va mai saturati...abia astept....trebuie doar sa ma invitati ...

DZ1 23-01-10 19:04

Quote:

Originally Posted by b.89.zna (Post 3006755)
interesante discuti... nici nu vreau sa ma gandesc cand o femeie o sa va dea clasa....ca nu va mai saturati...abia astept....trebuie doar sa ma invitati ...

Pt asta te-ai inregistrat pe forum,sa ne dai clasa?:)))

blazeyblaze 24-01-10 16:30

ai cautat mult avataru ala?

EaGle 30-01-10 11:53

Quote:

Originally Posted by b.89.zna (Post 3006755)

Femeia asta pe nume Sorin ha ? :-)

ono41 30-01-10 18:00

Ce rau esti Eagle, dai de gol toate clonele :D

Felicitari!!!

andreitentean 01-02-10 10:27

Toti mascatii, toti perversii !

luci4n_vl 05-04-10 17:37

off topic: am si eu o intrebare:la valcea sa auzit ca mom-ul "a batut"un GTR....mai exact pe ce`l de 900 de cai...cum este posibil? dupa fisa dyno am vazut la MOM 560 cai...sa inteleg ca GTR`ul nu avea atati cai cat a declarat? sau ca MOM`ul are mai mult decat indica dyno?..

scuze ca ma bag ca musca in lapte....o zi buna.

gollum_ 05-04-10 18:14

Eu nu am auzit de nici o cursa de 0- 402 m sau 0-1000 m intre cele 2 masini, cursa care sa ne ofere un raspuns cert despre cine are cea mai puternica masina din Bucuresti !
Intradevar se interpreteaza si in aceasta versiune pe care o spui tu o cursa de gen "Rolling".
Exista in schimb si varianta 2 in care GTR este in fata BMW........
Cum se explica acest zvon ..... simplu prin raportul de greutate vs cai putere. ;)

ps. daca dyno minte ? amandoua au fost masurate pe acelasi dyno asa ca nu are rost aceasta discutie ;)

dragusu 05-04-10 19:38

o masina pe dyno poate avea o harta mai slaba sau presiune in turbo mai mica..si la curse sa foloseasca alceva

Calimero2003 05-04-10 21:10

O cursa de drag este pe 0-402 m ... restul sunt basme ... si eu "tin" cu mom`ul in aceasta poveste ... dar GTR grecului este clar mai rapid pe 0-402 m ...
Bafta Bobi cu masina ... e super racheta.

All times are GMT +2. The time now is 22:33.

- Copyright 2026 4Tuning