![]() |
Re: Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D
Quote:
|
14 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva timp la masina :)imi cer scuze(au mai intervenit unele probleme s-au rezolvat altele)...deci masina in prezent este dupa cum urmeaza in pozele urmatoare.
Imbunatatiri ce s-au mai adus: -casetofonul schimbat cu unul mai bun JVC(se aude foarte bine in ea) -am schimbat maciulia de la schimbator -am schimbat cate ceva in interior -am schimbat scrisurile -am mai schimbat deasmenea si firele la boxe(vroiam sa ii pun un subwoofer si o statie) -am schimbat cauciucurile(acum am 195*15*55) -am schimbat bateria,am pus alta mai mare Planuri de viitor: -sa schimb distributia -sa montez niste bandouri realizate din plexic pe fata(pentru a acoperii gaurile) si poate si o prelungire la spoiler -si cateva imbunatatiri la motor Banii sa fie si se vor face multe:D |
Prea incarcat interioru .. parerea mea .
|
Frumoasa foc masinuta ta, o vad zilnic prin zona caminelor pe unde stau si eu de altfel... :lol:
Ma apuc acum sa citesc pagina cu pagina, la prima vedere imi place cu exceptia stikerelor de pe usi (care consider eu ca sunt reclame facute degeaba, asta daca nu ai produse de la firmele respective) si emblema cu tuning din fata, in rest arata super. ;) Bafta la tunarit! :D |
Quote:
ce consideri ca nu isi are locu in interior? Quote:
acum fiecare cu placerea si nebunia lui din cap...nush daca ai vazut dar am zis ca pun alte stickere dar negre..sincer,cand eram copil si vedeam stickere pe masini precum ale mele,eram innebunit si ma gandeam ce sa pun,iar majoritatea firmelor din cadrul acestor stickere reprezinta intradevar componente ale firmelor respective(dp stickere) iar emblema cu tuning :)aia tot o nebunie de a mea(am avut 2 grile cu semnu asta,asta e:)) :)mai astept propuneri si critici daca se mai gasesc:) |
DONE! :lol: Toate paginile... :lol: Parca saptama trecuta nu aveai stikerele schimbate?! :-P Nu apucai sa o vad ca ajunsei pe intuneric la camin.
Ai muncit ceva la bolidul tau si ai investit de asemenea dar se si cunoaste, sincer iti zic chiar mi-a atras atentia din prima zii cand am venit la camin ;), multa succes pe viitor! EDIT: Da dupa ce citii mai bine vazui ca e o "nebunie a ta" faza cu tuning pe grila... :lol: Eu stau in caminu 1, sos_bogdan ID meu. |
ce nu imi place mie:
-buza de sub bara fata -lampa aburita -cam multe obiecte prin interior (sigla opel mai ales) in rest super masinuta |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut!incearca cat mai putine ''accesorii'' gen tuningul de pe grila,husele din interior,botul arata foarte bine fara tuning,la fel si spatele doar cu eleronul si cu o bara de gsi!bafta cu ea
|
Quote:
|
Frumos opelul.Fata de primele pagini aici e alta viata printre ultimele.Daca s-a trecut pe bad boy look si se trece si pe pachet GSI si poate si alte jante cu buza mare, inseamna ca opelul e pe drumul cel bun.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Spor la modificari majore si de bun gust!
|
Yonutz, mai bine lăsai prelungirea neagră.
|
Quote:
Quote:
FRATILOR TRAIM IN ROMANIA:| |
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning