Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - CJ 21 KLA (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/157178-golf-3-cj-21-kla.html)

macoveiciuc gabriel 04-02-11 18:22

Re: Golf 3 - CJ 21 KLA

ai reusit cu suspensia?
aceiasi problema pe fata am avut-o si eu
pe fata incearca cu o inelara cu cot si imbus
daca nu merge desfacut(slabe sanse)incearca cu un pistol tot pneumatic dar de capacitate mai mare.la mine unu l-am desfacut cu pistol mai micut dar greu si la celalat nu a mer
si am incercat in alta parte cu un pistol mai mare si a mers
.sper ca ti-am fost de ajutor.bafta la desfacut

Tweety_rzw 07-02-11 20:23

Am urmarit evolutzia golfuletzului tau ....pagina cu pagina ,post cu post!

Imi place ca e ingrijit dar laso de fata cum e si spatele :D !

koala_boy 07-02-11 21:59

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4063443)
Am urmarit evolutzia golfuletzului tau ....pagina cu pagina ,post cu post!

Imi place ca e ingrijit dar laso de fata cum e si spatele :D !

mersi :oops: in fata e suspensie stock si pe spate sport...dar peste o sapt-2(depinde cum fac rost de bani pt. montaj) pun alta suspensie sport....completa (cea achizitionata recent) si o sa fie foarte joasa si fata :D

koala_boy 08-02-11 17:23

1 Attachment(s)
mi`am indreptat bara fata si mi`am putut pune insfarsit si eu "numar tuning" :twisted:

Tweety_rzw 08-02-11 18:42

Quote:

Originally Posted by koala_boy (Post 4065820)
mi`am indreptat bara fata si mi`am putut pune insfarsit si eu "numar tuning" :twisted:

Tare ,ai sters banda aia neagra! Apropo cu ce ai lipit man numarul direct de bara?dubluadeziv?

koala_boy 09-02-11 05:26

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4066112)
Tare ,ai sters banda aia neagra! Apropo cu ce ai lipit man numarul direct de bara?dubluadeziv?

dada...niste fasii mici de 3 cm de banda dublu adeziva de cuiere de baie...ce rezista si la aburi si apa...tin 2 kg...ma gandesc ca nu o sa cada :D

adrianbreban 09-02-11 11:26

sal

unde iti faci servisul la masina?

koala_boy 09-02-11 18:11

Quote:

Originally Posted by adrianbreban (Post 4068130)
sal

unde iti faci servisul la masina?

depinde ce probleme am...nu merg intr`un loc anume...si nu prea am avut de facut mare lucru la ea inafara de schimb de ulei :D

koala_boy 09-02-11 18:13

Am o mica/mare problema...am pus cauciucurile de iarna pe jantele actuale (cele argintii) si imi freaca cauciucu` pe spate la orice denivelare :sad: cauciucu are etalonu 65...deci cam dublu fata de cel de vara
Ce solutii am ? o janta de tabla cu un ET mai mare (sper sa nu gresesc) ca sa intre roata mai in interior? :shock: nu vreau sa renunt nici la suspensie sport si nici la cauciucurile pe 15"...

B-99-SAA 09-02-11 18:25

Talonul e de fapt procent din latimea anvelopei... deci il calculezi. De exemplu 165/65 inseamna ca talonul e de 107.25 mm, iar 185/65 inseamna 120.25, deci trebuie sa ai grija si la latimea anvelopei. Incearca sa pui ceva ca sa stea stretch, astfel incat sa nu ai anvelopa iesita in afara! Dai, ai zis bine legat de ET, cu cat e mai mare, cu atat e mai inauntru janta. Astea ar fi specificatiile tehnice, si mai poti incerca sa pliezi buza la aripa pe interior cu un ciocan de cauciuc, si mai castigi 1-2 cm, poate asa nu mai freaca!

stef_yo_ro 09-02-11 18:26

Ce bine i-ar sta cu folii si barile vopsite in culoarea masinii... :D

koala_boy 09-02-11 18:30

folie vine cred ca peste o luna...barile mai dureaza ca is multi bani de strans :D

dar oare jantele de tabla nu is mult mai inauntru decat astea de aliaj? sau nu e regula? ca asa le dau astea la schimb plus diferenta...

Flaviu-Daniel 09-02-11 19:39

pe suspensie sport cu talon de 65 nu stiu daca ai vreo sansa sa faci cumva sa nu iti atinga,indiferent de ET...eu am jentile de aliaj (pe 15) cu cauciucuri de vara cu talon de 65 si ii cam aproape de aripa,telescop...si am suspensie normala...cauciucurile de iarna le am pe jentile de tabla originale cu ET 43 insa sunt pe 14''

koala_boy 09-02-11 22:39

Quote:

Originally Posted by Flaviu-Daniel (Post 4069563)
pe suspensie sport cu talon de 65 nu stiu daca ai vreo sansa sa faci cumva sa nu iti atinga,indiferent de ET...eu am jentile de aliaj (pe 15) cu cauciucuri de vara cu talon de 65 si ii cam aproape de aripa,telescop...si am suspensie normala...cauciucurile de iarna le am pe jentile de tabla originale cu ET 43 insa sunt pe 14''

incerc si cu cauciuc dinala intre spirele de la arcuri sa o mai inalt cum avea VIP`ul, poate indori si muchia de la aripi din interior...cu toate astea daca reusesc sa castig 2 cm sa nu`mi mai frece cu masina goala is mai mult decat multumit si nu duc pe nimeni cu masina numa in fata :D

koala_boy 10-02-11 14:08

3 Attachment(s)
cam asa arata cauciucurile de tractor :-P is chiar la limita limitelor la frecat :lol:
si un preview sa vad cam cum arata jantele noi :oops:

All times are GMT +2. The time now is 07:12.

- Copyright 2026 4Tuning