![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Mamaa m-ati zapacit cu deora,diseara vb cu baiatu ala daca il mai are sa ma duc sa-l iau :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
@gabitzUU : Noroc mai ai ca esti in Bucuresti, ai de unde sa faci rost de lucruri repede , eu la Tm... Oricum o sa fi incantat de Deora :-D |
:) sper :d Am vorbit cu baiatul,maine ma duc sa mai iau ca astazi nu este acasa,daca nu imi place ti-o trimit tie .
|
Quote:
|
Moka nu o sa fie ca nu fac acte de caritate:)) ca si eu il iau cu bani si daca este sa il dau il dau in aceiasi bani de l-am luat :) dar intai sa ajunga la mine si pe urma discutam aspectele astea :D
|
Eu nu mai am nevoie de inca una, daca gasesti Skyline ala :-D dar altfel nu prea mere :-P
|
Cautam cautam :) Aseara am fost asa in trecere prin real si am gasit C6,ZR1,vipera,dar in rest ce am cumparat sambata erau in aceeasi ordine in raft,nimic nou,dar poate o sa apara ... :D
|
Arata f bine Hyperliner...Felicitari;)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
-------------------------------------------- Astazi scurt de tot cu prezentarea ca am maine examen si ma pun la somn sa fiu fresh dimineata. De maine chiar revin la Muscle Cars ca nu mai am surprize pentru moment ;) Hot Wheels 1/64 85.Chrysler 300C Hemi 86.Cadillac Escalade '07 |
Interesante machetele si mai ales culorile :d Daca te vede vreun seic e invidios :D
|
In Timisoara sunt deja 4 sau 5 masini 1:1 cu ceva placat in aur (grile,manere la usi, si diverse altele)... asa ca nah sunt si astea aproape de adevar :-D
|
Si cum e, valoreaza cat greutatea lor in aur? :D
|
Pentru mine da! (astea mici, ca alea 1:1 poleite, valoreaza cat negru' de sub unghie ;) )
|
Foarte frumoase ambele;-) Sunt din editia pe 2007, nu? Din cate tin eu minte erau 4 sau 5 modele in seria asta, le ai si pe celelalte? Si a treia intrebare: sunt luate din RO?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning