![]() |
2 Attachment(s)
Care spoiler va place ? :) 8)
|
al 2lea ca are garda umpic mai mare !!
clar asta e parerea mea dar primul arata mai bine :P |
parerea mea ii ca ala de sus dar la urma urmei trebuie sa-ti faci masina pe gustul tau si sa-ti placa tie...nu cum le place altora.
|
Sincer poza a doua da a masina japoneza ceea ce e cam nasol pt un Clio...bafta
|
prima e beton :wink:
|
si mie imi place mai mult prima :) :)
|
primul se potriveste cel mai bine cu linia masinii ;)
|
am o nelamurire . Sa presupunem ca ar fi fonduri poate imi explica si mie cineva dece nu ar putea un motor de 1.6 sa aiba 150 de cai sau peste? Modificarile ce e drept ar fi majore dar eu unu nu cred ca ar fi imposibil.
Astept pareri |
pai cine a zis ca nu se poate...iti dau un exemplu..japonez mitsubishi colt CZT motor 1.5 turbo 150 de cai...STOCK...daca vrei..continui cu exemplele. :wink: bafta..
|
si dintr-un motor de 1.4 se scot 150 de cai dar nu cred ca ti se renteaza
...cand tragi linie o sa vezi ca te costa mai putin sa-ti pui un animal de peste 2.0 :lol: :lol: :lol: |
pei da ... da daca meri la legale si categoriile is dupa cmc ...
|
Re:
Quote:
|
si dintr-un motor de 1.4 se scot 150 de cai dar nu cred ca ti se renteaza
...cand tragi linie o sa vezi ca te costa mai putin sa-ti pui un animal de peste 2.0 _________________ ClujStreetRacing Eu nu prea sunt adeptul transplanturilor. cu mici exceptii :wink: Pt. mine satisfactia ar fi mai mare sa aduc un 1.4 , 1.6 la 200 de cai decat un 2.0 L sau mai mare. Cu cat e motorul mai mic cu atat surpriza e mai mare |
De putin timp sunt mandrul posesor al unui motor 1.6 turbo 8 valve dohc. Stock are 142 de cai. Cu axe mai agresive, chiulasa pe 16, injectoare marite si rescris soft, turbina si intercooler mai mare, poate chiar un set motor de 2 litri (si masina ramane in categoria de 1.6 la legale :twisted: ) nu vad de ce nu ar bate in 250 de cai... (Motorul e pe o Lancia Delta HF Turbo 8) )
Deci ca sa concluzionez se poate duce un motor de 1.6 lejer in 150 de cai, dar trebuie sa dispui de ceva fonduri si neaparat de un cunoscator. Uita-te de exemplu la honda civic type r are 2 litri aspirat 200 de cai... 100 de cai pe litru. De astea numai ferrari mai scoate :) |
bah deci te rog frumos ... is ... daciile si ce mai is, pe urma is masjinile ( astea generale ) si pe urma is japonezele :twisted: ... respect to those little yellow people ... ce au putut aia sa faca ... :roll: ... Japan rulz ( chiar daca nu imi prea convine in momentu de fata dar .. asja e ... )
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning