![]() |
Re: BMW E30 Meeting - Ploiesti - 13 dec 09
a...nu se pune problema de asta...mergem in spate!si cu viteza nici nu am de gand...nu stiu cum e in Ploiesti...dar aici in Baicoi e gheata pe strada...aseara ma dadeam cu sania pe sosea,si mergeam cu 30-40...
|
Hai ca a fost destul de reusita,vremea a tinut cu noi, soare...dar si frig totusi
Hai, umpleti topicul cu poze :D |
frumos frumos , ce sa zic ! felicitari griffo
|
bestiala zi...asteptam mai des intalniri de genul:D
|
4 Attachment(s)
cateva de la mine
|
6 Attachment(s)
cateva de la mine:D
|
GMS'ule ce e cu ultima poza?
Din galeria personala?:)) edit TNG: da asa se pare :lol: . Am corectat eu |
Am fost si eu acolo. Nu am poze,dar vreau sa spun ca a fost foarte misto. Griffo,te-am felicitat si la telefon,meriti si aici.
Bravo ba baiatule! :) |
Ce tata mare... smecherie! Hai cu pozele Griffo! ;)
|
18 Attachment(s)
:arrow:
a fost super! felicitari tuturor si un filmulet...facut cu telefonul...dar se poate distinge ceva ceva:)) |
3 Attachment(s)
Mii de multumiri celor care au participat , trebuia facuta asta mai de mult, dar de nu am fost "idiot" mai din timp.
S-au strans aproape toti banii pentru plata show'ului facut de Vlad RLG'u, mai erau 30 de ron de strans + multumiri celor care au strans banii in special lui Laur ca a avut itiniativa. Pacat ca nu au mers toti in linie de la Carrefour , au avut motive fiecare sa nu vina dupa noi, oricum s-a meritat. Ma bucur mult pentru ca au fost prezente 49 de masini la Carrefour si ca s-au tinut de promisiune sa vina cei care au postat prezenta pe forum, au fost doar 3 masini lipsa din cei care si-au propus sa vina. In curand galeria/arhiva completa de pe 2 aparate urmeaza sa fie urcata pe topic. Multumiri inca o data celor prezenti. Ca de final 3 poze pentru suspans. |
Bravo! Foarte frumos asa da.... speram la mai multe meeting-uri ;)
|
frumos....frumos....ursaraie curata:twisted:
|
HAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSS TOTAL :)))) hai ca a fost bine baieti :>
coming soon cu poze ...momentan le descarc si tre sa le editez ...deci la mine mai dureaza :)) ! Dar promit sa le urc cat de repede pot ! |
10 Attachment(s)
SI ceva de la mn :twisted::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning