![]() |
Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?
bv robert a iesit super marfa la ora actuala este nr 1 in bucuresti la ext felicitari ;)
|
asta e a 3 dacie care imi place din cate am vazut pana acum
am vazuto la prisma si am ramas cam masca.....misto masina un mare gg proprietarului |
Grozava Dacia, cea mai frumoasa pe care am vazut-o :) Sunt tare curios care sunt "frumosii" care au votat "nashpa" !! Moare dusmanii :D:D
|
arata bine dacia.felicitari
|
cea mai tare berlina ...+ SGM
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
daca vrei si tu ceva un desen sa-mi spui ca se rezolva, un pm astept de la tine...;)
|
nu ma asteptam sa fie asa frumoasa pana nu am vazut-o live la prisma..felicitari tau si hai mai repede cu rotile!:))
|
Evolution Crew este mandru sa aiba un membru ca TAU
Felicitari pentru mashina shi pentru prestatie ;) BRAVO |
1 Attachment(s)
Sa sti ca a iesit super dar totusi vezi cum faci si tu rost de niste jante (periculoase)
Sunt unele la Opel Vectra daca ai putea sa faci rost mi se par super si s-ar nimeri beton la masina ta... Uite si o poza cu jantele alea:) |
ma de ce n-ai pus la variante de vot "excelenta"?
acum sa mai zica ceva bulangiii aia de la prima pagina :oops: super tare, cand o vezi live arata mult mai bine ca in poze (somebody shoot the man with the camera!!!) asteptam sa vedem niste jante pe masura ;) |
3 Attachment(s)
sa nu sariti in sus ca inca nu am jante pe ea ca pun 2 poze din lateral, asa ca fara multe comentarii ca sunt in lucru si jantele mai am putin si o sa fie completa;), da?
|
Am vazut-o si eu la Prisma
Super masinuta! Respect din partea mea si multa bafta in continuare cu proiectul;) |
1 Attachment(s)
nu pot sa cred am fost dat la realitatea tv si gratian era invitat si mi-au dat aia masina pe post..... nu pot sa cred..... urmeaza filmul....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning