Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 61 R S V (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15477-61.html)

B-83-DAC 09-05-06 16:12

Re: cazanul meu cel nou :)

e clar daca nu a mers afara nici pe bord nu va merge.aiurea rau.Sa ne anunti cand mergem peste aia :))

sil4tuning 09-05-06 16:14

sa facut :)
:(

sil4tuning 09-05-06 18:30

2 Attachment(s)
arata ca pe masa sa o XXX

Eugen_TL 09-05-06 18:40

hmmm uite de aceea nu-mi plac mie chestiile astea ...adica tot ce tine de improvizat,mai ales cand nu-s de calitate(firma)...ai dat banii degeaba... oricum sa stii ca prin lege orice produs beneficiaze de 30de zile garantie,deci daca pe pachet scrie ca poti folosi si ext si int.,si ai facut tot ce zice acolo poti merge frumos sa-ti recuperezi banii fie sa cumperi altceva din banii aia! o sa te intimideze aia dar legea e lege si ii ameninti cu agentii si stiu si ei ce amenzi sunt ...:twisted:

sil4tuning 09-05-06 18:43

care firma frate ...ca sunt de la pilot ...pm ....din alta parte nu am gasit
si alti producatori poate erau mai scumpe de 500 o folie de 43 X 60 pm ...sa ma kak pe ea

Eugen_TL 09-05-06 18:52

pai de la alti producatori...cineva tare in domeniul asta cu folii imitatie carbon ..chiar daca e mai scump eu zic ca nu s-ar fi intamplat asta! e ca si cum ai lua un kit original M de la mama lui(scump) sau unu facut de cineva(chiar daca e si firma de tuning...daca nu e de la mama lui degeaba) ... asta e acum... incearca cu garantia sa mergi la ei...legea iti da 30dezile la orice bun...mergi cu masina sa vada cum s-au facut(dar parca citisem ca ai zis ca sunt pt int iar tu le-ai pus si pe ext--in cazul nerespectarii a ce spune pe produs nu mai vezi nimic)

sil4tuning 09-05-06 19:11

men ....eu stiu ca decat de la pilot ...adica ce am luat eu exista ...ca or face si altii ...or fi ...in europa ....dar nu se gasesc la noi
am luat ce se gasea la noi si uite rezultatu ...
si pretul a mai fost si mare ....pt o bucata relativ mica de ''rahat'' pm
deci ...nu sfatuiesc ...poate in interior o sta ....desi ma insel

sil4tuning 09-05-06 19:13

pot sa pun pariu ca si la interior pe bord de la caldura ...tot asa se strange foaia ...

Bogdan_mb 09-05-06 19:22

Quote:

Originally Posted by sil4tuning
pot sa pun pariu ca si la interior pe bord de la caldura ...tot asa se strange foaia ...

pai daca e de la soare ... si in interior bate soarele pe ea ...

Eugen_TL 09-05-06 19:35

pai daca tot mai ai material..puneti pe bord cat ajunge sau o mica parte plm..si daca se face la fel poti merge sa le dai in cap si iti recuperezi banii sau iei altceva!

sil4tuning 09-05-06 19:43

mai am o bucata ramasa de 32 X 20
sa vedem ...imbrac frana de mana asa provizoriu sa vedem ...

Eugen_TL 09-05-06 19:48

pe frana de mana nu cred ca ajunge soarele..parerea mea ar fi sa pui pe bord..unde crezi tu ca ar fi mai bine.... ! mai ales ca esti sigur ca s-ar intampla ca afara,dar asa ai putea sa-ti recuperezi banii indiferent daca vei fi nevoit sa cumperi altceva! dar daca pui pe frana si nu se intampla sa se exfolieze castigi decat frana...dar asa ai putea castiga un alt produs sua chiar banii! depinde cat de tare esti in gura ca ei normal no sa fie de acord cu u! dar le dai cu amenintari si cu legea in cap..nu mai au ce spune! si daca tot sunt tari in gura mergi si aduci un agent/inspector ceva si ii c@ca in fericire

axxro 09-05-06 19:54

si ce bine arata........f***-i in gura de hoti. asa se pateste deobicei in Romania, scrie una pe ambalaj si inauntru.......... nu stiam ca orice produs are garantie 30 zile, da nu cred ca la asa ceva se pune. incearca totusi sa mergi pe la ei da' nu cred ca o sa rezolvi mare lucru. pacat.

sil4tuning 09-05-06 20:06

ce bine arata ce bine ma simteam
ce bine arata si ce bine ma simt :)

:( fac haz de necaz :)

B-83-DAC 09-05-06 22:04

silviule nu se merita ma sa pui in interior gandeste-te cat de cald se face vara in masina (ma refer aici la momentul in care sta masina mai mult timp in soare parcata). Cred ca o sa patesti la fel si in interior.Cel mai bine te duci la ei si nu pune botul pe labe i-ai in dinti

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning